ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΉΓΗΣΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΉ  ΑΛΉΘΕΙΑ!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΕΥΡΗΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΉΓΗΣΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΑΛΉΘΕΙΑ!

Αθώωση Πλεύρη για το βιβλίο «Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια» το 2009.

Αθώος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Αθήνας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό για το βιβλίο του «Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια».

Οι εφέτες έκριναν ότι τα όσα ο κ. Πλεύρης αναφέρει στο βιβλίο του δεν συνιστούν πρόκληση για ρατσιστικές ενέργειες σε βάρος εβραίων, ενώ κατά πλειοψηφία- μειοψήφησε ένας εφέτης- αποφάνθηκαν ότι ο συγγραφέας με τις απόψεις του δεν προσέβαλε τον εβραϊκό λαό. Υπενθυμίζεται ότι πρωτοδίκως ο κ. Πλεύρης είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή και για τα δύο προαναφερθέντα αδικήματα.

Εντωμεταξύ είχε σταθεί μονο στην ιστορική αλήθεια,και έχει κάνει μερικά λάθη, για παράδειγμα σε ένα βίντεο αναφέρει οτι οι Γερμανοί επιτέθηκαν στην Ελλάδα λάθος!

Οι Γερμανοί ΔΕΝ κήρυξαν πόλεμο στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Στρατεύματα του 3ου Ράιχ μπήκανε απλώς στην ελληνική επικράτεια, μόνο και μόνο για να διώξουν τους Άγγλους. Γι’αυτό διακήρυξαν ότι έμπαιναν ως φίλοι, απέφυγαν όσο μπορούσαν τις εχθροπραξίες και βεβαίως δεν κράτησαν αιχμαλώτους.

Η κυβέρνησις του Ράιχ είναι πεπεισμένη ότι εκδιώκουσα ταχέως εξ Ελλάδος τους παρεισάκτους Αγγλους παρέχει αποφασιστικήν υπηρεσίαν τόσον εις τον ελληνικόν λαόν όσον και εις την ευρωπαϊκήν κοινότητα…..Α. Χίτλερ με το διάγγελμά του- την ίδια ημέρα- προς το γερμανικό λαό.

Κάπου άλλου αναφέρει οτι Γερμανοί ήσαν Ελληνικό φύλλο, και αυτο έλεγε και ο Χίτλερ, πράγματι αυτο μπορεί να επιβεβαιωθεί απο πολλά στοιχειά και απο ανεξάρτητες πήγες,το ίδιο το Βερολίνο το ίδρυσαν ελληνικές φυλές που πήγαν στο βορρά! γιαυτό λένε ψέμματα οτι ηταν "Μογγόλοι και βάρβαροι" άλλη μια προπαγάνδα τους, Μογγόλους τους έκαναν μετά το 1945 όταν έβαλαν ορδές Μογγόλων να βιάσουν εκατομμύρια Γερμανίδες οτι είχαν κάνει και στην περιοχή Ρωμανία (σημερινή Ελλαδα) επι τουρκοκρατιας και έπαιρναν στα χαρέμια Ελληνίδες ! εδώ να σημειωθεί οτι είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που κάναμε ευρέως γνωστό αυτο το έγκλημα που είχαν θάψει κάτω απο τόνους λάσπης όπως τόσα άλλα, και μετά το έβαλαν με την απαραίτητη προπαγάνδα

Δείγμα "εγκύρων πηγών" παραχάραξης της αληθείας :

Προπαγάνδα των ναζι? μάλιστα, και αυτοι στις εικόνες τι ειναι? πέρα οτι οι 'ναζι" δεν έκαναν προπαγάνδα αλλα έλεγαν αλήθειες ... Όταν φτάνουν σε σημείο να λένε τέτοια ψέμματα ακόμα και στα πιο άπλα που ειναι πταίσματα και ενώ υπάρχουν στοιχειά αντίθετα απο τα ψέμματα τους,καταλαβαίνει κανένας νοήμον(όσοι έχουν απομείνει) ποσά άλλα ψεμματα λένε και τι παραχάραξη της ιστορικής αληθείας και οχι μονο έχουν κάνει τόσα χρονιά... Τουλάχιστον λένε και μισές αλήθειες: Πολλοί γνώριζαν εκ των προτέρων ότι ήταν καταδικασμένοι, εν τούτοις αγωνίσθηκαν υπέρ βωμών και εστιών. Πράγματι, ακόμα και παιδιά πολέμησαν σαν ήρωες να σώσουν την Γερμανία που δεχόταν επίθεση ταυτόχρονα απο 3 μέτωπα μονο έτσι μπορούσαν την κερδίσουν,και όταν όλα πια είχαν χαθεί χιλιάδες γυναίκες αυτοκτόνησαν για μην πέσουν στα χεριά των βάρβαρων, όπως οι Σουλιωτησες, ειναι στο DNA! βλέπε η ομαδική αυτοκτονία 1.000 Γερμανών στην πόλη Ντέμιν.

Η συνταγή ειναι ίδια: για όλα οι "κακοί ναζι" φταίνε και αυτοι τα έκαναν όλα, ακόμα και τις δίκες τους γενοκτονίες και σφαγές τις φόρτωσαν στους "κακούς ναζι" δεν τους προλαβαίνεις στα ψέμματα που έχουν γίνει δεδομένα απο τους ανεγκέφαλους,"με το καθαρό ελληνικό DNA"! και ας μην έχουν στοιχειώδες λογική, το οτι ειναι σε πρώτες θέσεις ιστοσελίδες του συστήματος, και πολλοί διαδίδουν τα ψέμματα τους και τα έχουν και ως δεδομένα ειναι για λύπηση, και δείχνει την κατάντια του νεοέλληνα.

Το πρόβλημα ειναι οτι επιβεβαιώσαμε όλα όσα έλεγαν οι "κακοί ναζι" ( "κακοί ναζι" σύμφωνα με την προπαγάνδα τους) που έφεραν την τεχνολογική πρόοδο μετά το μεσαίωνα, οχι γιατί τα έλεγαν τότε άλλα ακριβώς στα ίδια οδήγησε η ερευνά!και λένε για "ναζιστικές θεωρίες" ύπουλα! αρκεί που βάζουν ταμπέλες για να χλευάζει ο κάθε διανοητικά κατώτερος, αρχή γενόμενης απο τους χρήσιμους ηλίθιους που έχουν ως "ιδεολογία" τα ίδια τα σχέδια τους!όσο πιο μειωμένης νοημοσύνης ειναι κάποιος τόσο πιο πολύ υιοθετεί οχι μονο τα ψέμματα τους αλλα και τα κόμματα τους,που τους γίνεται εμμονή, αυτός ειναι και ο ορισμός των γκοΐμ στην γλωσσά τους.

Με αυτα και αυτα ακόμα και αυτοι που έχουν γράψει ιστορικές αληθειες τους διαφεύγουν πολλά που ούτε καν έχουν διανοηθεί! άπλα δεν τα λέμε δημοσιά... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications