Κάποιος Κυρίτσης στάζει μίσος για τον δυτικό πολιτισμό: Η δύση έστειλε παιδιά στους θαλάμους αερίων, όχι οι ισλαμιστές
Κάποιος Κυρίτσης στάζει μίσος για τον δυτικό πολιτισμό: Η δύση έστειλε παιδιά στους θαλάμους αερίων, όχι οι ισλαμιστές

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, με το σχόλιο που ανήρτησε στο Twitter αναφορικά με ένα βίντεο του Al Jazeera.

«Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κ οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο» έγραψε ο Γιώργος Κυρίτσης απαντώντας σε χρήστη του twitter.

Το δημοσίευμα του Al Jazeera είχε τίτλο «500-700 παιδιά από την Παλαιστίνη διώκονται σε ισραηλινά δικαστήρια κάθε χρόνο».Πηγή www.topnews.gr

O δυτικός πολιτισμός τους έκανε ανθρώπους και τους έφερε την τεχνολογία και πολιτισμό, και λένε ψέματα μόνιμος σε όλα, αυτη ειναι η κομμουνιστική ράτσα! που κρύβει την φύση της κάτω απο την δήθεν "ιδεολογία", τι θα πει ιδεολογία? οι λεγόμενοι ψυχολόγοι τι λένε για όλα αυτα? κατα τα αλλα ειναι όλη ιδιοι και ίσοι, έτσι λένε υποκριτικά:

O ίδιος παλιότερα έλεγε οτι οι κομμουνιστές δεν σκότωσαν Έλληνες!!! Σε σοβαρή χώρα θα είχε συλληφθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αυτός και όλοι οι κομμουνιστες που κάνουν μόνιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων παραχάραξη της ιστορίας και παραποίηση γεγονότων, πίσω απο δήθεν "έγκυρες πήγες αριστερών fake news" με ορδές απο troll τύπου antifa να πατούν like share και να σχολιάζουν δηθεν ως άσχετοι υπέρ των ψεμμάτων τους(δεν κάνει εντύπωση που οι 8 στους 10 σχολίασες ειναι κομμουνιστές και ψεύτικα προφίλ σε τέτοιες σελίδες),και έτοιμοι να κάνουν επίθεση σε όσους σχολιάζουν τα αυτονόητα στα ψέμματα τους, (έχουμε μαζέψει πολλά στοιχειά της δράση τους στο ίντερνετ,για παν ενδεχόμενο).

Αυτοί οι ίδιοι κήρυκες του ψεύδους μιλάνε για fake news! και αλήθειες ειναι μονο τα δικά τους ψέμματα! αλλα έχουν να κάνουν με χαζό λαό, που έχει φτάσει σε σημείο να έχει ως δεδομένα τα ψέμματα τους, θα είχαν φάει μηνύσεις και αγωγές την μια πίσω απο την άλλη για μια σωρεία αδικημάτων, και για τα ψέμματα που λένε επι μονίμου βάσεως διαστρεβλώνοντας την αλήθεια επι πάντως θέματος:Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 :

Η διαστρέβλωσης της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους. Επίσης δηλώ απεριφράστως ότι ουδεμία συνεννόησης θα ύπαρξη με τους απεργαζομένους τον εθνικόν όλεθρον κομμουνιστάς. H ηθική τους είναι το ψεύδος και η προδοσία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications