Αυτά μονο σε δημοκρατίες συμβαίνουν κάποια αποφάσισαν με το έτσι γουστάρω να κάνουν απεργία στο μετρό: Κόλαση στους δρόμους
Αυτά μονο σε δημοκρατίες συμβαίνουν κάποια αποφάσισαν με το έτσι γουστάρω να κάνουν απεργία στο μετρό: Κόλαση στους δρόμους

Άρθρο 292 - Ποινικός Κώδικας - Παρακώλυση συγκοινωνιών, είδατε κανέναν να κάνει μήνυση αυτόβουλος στα παρτάλια που κάνουν οτι γουστάρουν?

Ο "κακός" Εθνικοσοσιαλισμός(ΝΑΖΙ σε συντομία στα αγγλικά) ορθά είχε απαγορεύσει όλα τα συνδικάτα ! (έτσι έκλεισαν όλα τα εργοστάσια μετά το 1974), αλλα δεν τολμούν καν να αναφέρουν πως ηταν η Γερμανία επι Χίτλερ, αυτοι οι λεγόμενοι ιστορικοί της αριστερής προπαγάνδας και παραχάραξης της ιστορίας :
Τα Συνδικάτα είχαν απαγορευτεί. Οι Απεργίες για υψηλότερους μισθούς είχαν απαγορευτεί. Μεγάλα εργοστάσια έπρεπε να παρέχουν χώρους ανάπαυσης, καφετέριες, αποδυτήρια, ακόμη και χώρους διασκέδασης και πισίνες. Επίσης, απαγόρευσε το «λοκ άουτ» για τις βιομηχανίες, η "αντίστροφες απεργίες". Η εβδομάδα ηταν 5 ημέρες. Δωρεάν Δημόσια Υγεία .

Το μετρό απεργεί και οι οδηγοί αναστενάζουν στους δρόμους. Η κίνηση είναι πολύ αυξημένη σε όλες τις βασικές οδικές αρτηρίες της Αττικής.

Η απεργία του μετρό έφερε ακόμη μια μέρα με απίστευτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους. Η κίνηση είναι ανυπόφορη αυτή την ώρα στο ρεύμα καθόδου της εθνικής στο ύψος της Μεταμόρφωσης αλλά και στην είσοδο της εθνικής προς Αττική οδό.

Πολύ έντονο είναι το πρόβλημα στον Κηφισό, τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και στο ρεύμα προς Πειραιά μεταξύ Πέτρου Ράλλη και Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην παραλιακή έντονο είναι το πρόβλημα από τον Άλιμο ως το Φάληρο, ενώ στη λεωφόρο Συγγρού, στην άνοδο, τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα από τον Άγιο Σώστη.

Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το πρόβλημα ξεκινάει από την Αργυρούπολη στην Εθνάρχου Μακαρίου και ως την Καλλιρρόης, ενώ αδιάβατη είναι και η κάθοδος προς τη Βουλιαγμένης της Μαρίνου Αντύπα.

Το αδιαχώρητο επικρατεί και στον περιφερειακό για Καρέα ήδη από το ύψος της Αρτέμιδος, ενώ αδιάβατη είναι και η λεωφόρος Αγίου Ανδρέα στην Άνοδο.

Στο κέντρο έντονο είναι το πρόβλημα στη Φιλολάου, αλλά και στην κάθοδο της Υμηττού, ενώ πολύ έντονο είναι το πρόβλημα στη βασιλέως Κωνσταντίνου, αλλά και στην βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα.

Αδιάβατα είναι και τα δυο ρεύματα της λεωφόρου Κατεχάκη, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βρουν έντονη κίνηση σε όλο το μήκος της λεωφόρου Μεσογείων από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής ως και την Αλεξάνδρας στο ρεύμα καθόδου.

Έντονο είναι το πρόβλημα και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications