Έπνιξε το παιδί με ένα κορδόνι και τον ομφάλιο λώρο – Είπε στη μητέρα της να το εξαφανίσει – Ομολογία σοκ από τη 19χρονη στην Πετρούπολη
Έπνιξε το παιδί με ένα κορδόνι και τον ομφάλιο λώρο – Είπε στη μητέρα της να το εξαφανίσει – Ομολογία σοκ από τη 19χρονη στην Πετρούπολη

- Η 19χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει ότι σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το βρέφος - Στη συνέχεια η μητέρα της το πέταξε σε έναν κάδο λίγα μέτρα από το σπίτι τους στην Πετρούπολη - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του παιδιού έρχονται στη δημοσιότητα - Η 19χρονη φέρεται να είπε πως στραγγάλισε το παιδί με ένα κορδόνι και τον ομφάλιο λώρο - Τραγική ειρωνεία η έρευνα ολοκληρώθηκε και η σύλληψη έγινε στη γιορτή της μητέρας -

Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή
Ανατριχιαστικά είναι όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του βρέφους που βρέθηκε σε έναν κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου. Χθες, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 19χρονη που το έφερε στη ζωή και λίγα λεπτά αργότερα φέρεται να το έπνιξε, αλλά και τη μητέρα της η οποία τη βοήθησε να το “ξεφορτωθεί” πετώντας το άψυχο σωματάκι του στα σκουπίδια.

Η 19χρονη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι δεν ήθελε το παιδί. Όπως είπε αντιλήφθηκε πως είναι έγκυος πολύ αργά. Δεν μπορούσε πλέον όπως φέρεται να ισχυρίστηκε να κάνει έκτρωση.

Φέρεται να είπε πως αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στη μητέρα της όταν ήταν πλέον στον 6ο μήνα. Μαζί αποφάσισαν να κρατήσουν το νγεγονός κρυφό από όλους. Μάλιστα είπε ότι ως προς αυτό τη βοηθούσε το γεγονός ότι είχε κάποια περιτά κιλά και έτσι θα μπορούσε να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, όπως περιέγραψε η ίδια η 19χρονη, γέννησε στη μπανιέρα του διαμερίσματος με τη βοήθεια της μητέρας της. Τότε, όπως είπε, ζήτησε από τη μητέρα της να βγει από το μπάνιο, έβαλε στο στόμα του παιδιού χαρτί για να μην ακούγεται το κλάμα και στη συνέχεια με τον ομφάλιο λώρο και ένα κορδόνι που υπήρχε το στραγγάλισε. Στη συνέχεια κάλεσε τη μητέρα της και της ζήτησε να “εξαφανίσει” το μωρό.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της το παιδί είχε αιμορραγία όταν γεννήθηκε και η 19χρονη προσπάθησε να το σώσει. Ο δικηγόρος παραδέχθηκε πως η ιατροδικαστική έρευνα στο βρέφος δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, ο ίδιος ωστόσο επέμεινε πως η νεαρή γυναίκα δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το μωρό.

Πως έφτασαν στα ίχνη της 19χρονης οι αστυνομικοί
Οι αστυνομικοί αρχικά ερευνούσαν στην Πετρούπολη και στις γύρω περιοχές. Γρήγορα ο κύκλος έκλεισε. Οι έρευνες περιορίστηκαν σε μια ακτίνα κοντά στον κάδο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του παιδιού.

Ομάδες αστυνομικών σάρωναν την περιοχή και σύντομα δημιουργήθηκε μια λίστα με τα ονόματα 15 γυναικών που έμοιαζαν “ύποπτες” πως θα μπορούσαν να είναι εκείνες που έφεραν στη ζωή το παιδί.
Σε αυτή τη φάση οι αστυνομικοί ζήτησαν την άδεια από τον εισαγγελέα να πάρουν δείγμα DNA από τις γυναίκες αυτές.

Τα αποτελέσματα της διασταύρωσης του γενετικού υλικού βγήκαν χθες το πρωί. Οι αστυνομικοί είχαν πλέον την απόδειξη που χρειαζόταν στα χέρια τους. Το απόγευμα πήγαν στο σπίτι των δυο γυναικών και τους πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 19χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη της. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ο βλαμμένος δικηγόρος, αντί να τους πει να ζητήσουν επιείκεια, λέει ότι δεν θέλανε να το σκοτώσουν!!!!
Ας το έβαζε σε μιά κουβέρτα και να το άφηνε σε ένα νοσοκομείο, μιά εκκλησία, ένα αστυνομικό τμήμα, οπουδήποτε... αρκεί να μην το σκότωνε και με τέτοιο φρικτό τρόπο...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications