Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ): Δεν έγινε η πληρωμή - Σε αναμονή οι δικαιούχοι
Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ): Δεν έγινε η πληρωμή - Σε αναμονή οι δικαιούχοι

Πριν από λίγο σε πρωινή εκπομπή η Φωτίου δήλωσε οτι εως το βράδυ σήμερα θα μπουν τα χρήματα.

287.000 δικαιούχοι του ΚΕΑ είναι στο “περίμενε”. Τα χρήματα από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης δεν πιστώθηκαν στους λογαριασμούς ως είθισται από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Οι δικαιούχοι καταγγέλλουν ότι τα χρήματα από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης δεν έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς, παρά τις διαβεβαιώσεις που υπήρχαν.

Προς το παρόν, ωστόσο δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση από τους αρμόδιους παράγοντες για κάποια εμπλοκή ή κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Όπως μεταδίδε και το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων σήμερα Παρασκευή
Σήμερα Παρασκευή 25 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2018, όπως έχει ανακοινώσει η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Το ποσό των 63.077.250,94 ευρώ θα καταβληθεί σε 287.021 δικαιούχους και αφορά συνολικά 612.000 άτομα.
Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Πριν από λίγο σε πρωινή εκπομπή η κυρία Φωτίου δήλωσε οτι εως το βράδυ σήμερα θα μπουν τα χρήματα.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αφου καταντησαμε την υπερηφανη Ελλαδα να ζει με επιδοματα δεν εχουμε ελπιδα σαν λαος.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications