Ο Ερντογάν δεν μπορεί να κατέβει νόμιμα στις εκλογές λόγο πλαστού πτυχίου! λες και αυτοί που έχουν πτυχία είναι μορφωμένοι και τέρατα νοημοσύνης!
Ο Ερντογάν δεν μπορεί να κατέβει νόμιμα στις εκλογές λόγο πλαστού πτυχίου! λες και αυτοι που έχουν πτυχία ειναι μορφωμένοι!και τέρατα νοημοσύνης!

Βρήκαν τρόπο να βαλουν άλλον δικό τους μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα! με την κλασική συνταγή που εφαρμόζουν στους "ανεπιθύμητους" που δεν ακολουθούν το σύστημα τους: δεν έχει πτυχίο απο τα μασονικά μας πανεπιστήμια μας!! όσο για τα λεγόμενα πτυχία? εδώ θα στεναχωρηθούν κάποιοι:αν ηταν σωστά τα σχολειά ελάχιστοι θα είχαν πτυχία, όλο το σύστημα ειναι έτσι φτιαγμένο για να παίρνει πτυχία η φυλή τους,και άτομα με μεσώ όρο νοημοσύνης κάτω απο το όριο ώστε να έχουν πτυχία και να θεωρούνται "μορφωμένοι" για να γίνουν χρήσιμοι ηλίθιοι!όλο το σύστημα βασίζεται στην αντιγραφή και στην υιοθέτηση αποστήθιση, ακριβώς όπως στα ζώα,και οχι στην νοημοσύνη! και αν κάτσεις να μιλήσεις με κανέναν απο δαύτους που έχουν μεταπτυχιακό θα διαπιστώσεις οτι ξέρουν μονο αυτα που του έμαθαν και όπως του τα έμαθαν!

Έτσι μαθαίνοντας τους ηλίθιους μειωμένης αντίληψης αυτα που θέλεις και όπως τα θέλεις ακόμα και ψεύτικη ιστορία, τους γίνεται βίωμα και δόγμα, και μεταμορφώνονται σε ορδές πτυχιούχων ηλίθιων, χωρίς καν να έχουν στοιχειώδες λογική αυτα που έχουν ως "αλήθειες", και γίνεται ένας φαύλος κύκλος, και δεύτερο τέτοια άτομα ακολουθούν οτι τους έμαθαν και όπως του τα έμαθαν σε οτιδήποτε,μηδέν εξέλιξη,αυτός ειναι ο ορισμός των γκοϊμ και φυσικά ακόμα και αυτα που τους μαθαίνουν, δεν ανακάλυψαν άτομα της ράτσας τους.

Τέτοια άτομα θεωρούνται και "επιστήμονες" και δεν λέτε τίποτα άλλο εκτός απο αυτα που έμαθαν απο άτομα που δεν ακολουθούν το σύστημα και τον όχλο! και ο σκοπός που τα έχουν κάνει έτσι ώστε να σπουδάζουν μέχρι τα 20-25 ειναι για να κρατούν σε καταστολή την μάζα, και βάζοντας στα μυαλά τους ένα σορό ηλιθιότητες, και ξανά λέμε μαθαίνοντας τους ηλίθιους μειωμένης αντίληψης αυτα που θέλεις μεταμορφώνονται σε ορδές πτυχιούχων ηλίθιων, όσο πιο νοητικά κατώτερος ειναι κάποιος τοσο πιο πολύ ακολουθεί το σύστημα,τέτοιου είδους ειναι και αυτοι που φωνάζουν: ουγκ ουγκ κάτω οι φασίστες ναζι ουγκ!

Έχω δυο ερωτήματα για ολους αυτούς που λένε και πιστεύουν οτι τους λέει το σύστημα,οπως λένε υποκοριστικά οτι αυτοι που ειναι Χ.Α ειναι ηλίθιοι ενώ αυτοι που ειναι αριστεροι ειναι "έξυπνοι" και ξέρουμε ποιοι τους τα λένε αυτά: Γιατί η τεχνολογική επανάσταση και οι εφευρέσεις ήρθαν απο "ναζιστές" "αντισημίτες" και όλων αυτών που ειναι κόντρα στο καθεστώς?(τον Γαλιλαίο πήγαν να τον κάψουν) Και δεύτερο γιατί ιστορικά δεν υπάρχει Αφρικανός εβραιος κομμουνιστης εφευρέτης? και δεν μιλάμε για θεωρίες η απατεώνες που τους έκαναν "επιστήμονες"!

Έτσι μας λένε :

Κάτοχος πλαστού πτυχίου ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Το ερώτημα που πλανάται στην Τουρκία από το 2014 ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο την Τρίτη καθώς ο Ερντογαν δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές με «γιαλαντζί» πτυχίο .

Bάσει της τουρκικής νομοθεσίας η υποψηφιότητα για θεσμικό αξίωμα απαιτεί πτυχίο. Ο Ερντογάν ωστόσο κατέβηκε στον πολιτικό στίβο χωρίς να έχει καταθέσει τίτλους σπουδών.

Δεν έχει παρουσιάσει ούτε αντίγραφο πτυχίου επικαλούμενος ότι το Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά από το οποίο υποτίθεται ότι αποφοίτησε, έκλεισε με δικαστική εντολή τον Ιούλιο του 2014.

Για να ξεπεράσει τον… σκόπελο ο «Σουλτάνος» έχει, ήδη βάλει, ήδη, το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο να εκδώσει απόφαση σύμφωνα με την οποία δεν είναι υποχρεωμένοι οι υποψήφιοι να προσκομίσουν κάποιο πτυχίο.

Το «πτυχίο» που έχει o Ερντογάν στα ΜΜΕ, αλλά και στα social media, με ημερομηνία αποφοίτησης το 1981, εκτιμάται ότι είναι πλαστό καθώς το Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά, ιδρύθηκε το 1982!

Ο «Σουλτάνος», εξάλλου, ουδέποτε έχει παρουσιάσει συμφοιτητή του, αντιθέτως μιλάει συνεχώς για τους συμμαθητές του στο Λύκειο.Ο Ερντογάν μπορεί να μην έχει πτυχίο, έχει, όμως, πανεπιστημιακό ίδρυμα με το όνομά του στο Ρίζε του Πόντου, τη γνωστή ως Ριζούντα για τους Μικρασιάτες Έλληνες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications