Eurovision:Η Ιουδαία που Γκρεμοτσακίστηκε στη σκάλα φανερώνει την μογγολική καταγωγή τους?  [βίντεο]
Eurovision:Η Ιουδαία Γκρεμοτσακίστηκε στη σκάλα! [βίντεο]

Νέτα Μπαρζιλάι ...Με τέτοια φάτσα μάλλον είχε δίκαιο ο Benjamin Freedman που έλεγε οτι οι Ιουδαίοι στην πραγματικότητα ειναι μογγολικής καταγωγής, θυμηθείτε ότι ηταν παρέα στο δεύτερο παγκοσμιο πόλεμο(για όσους ξέρουν αληθινή ιστορία) και ο κόκκινος στρατός αποτελούνταν απο Μογγόλους στην πλειοψηφία του και οχι γνήσιους Ρώσους.Και όλες οι εισβολές στην Ευρώπη ήρθαν απο ανατολή αρχικά απο την εποχή της αρχαίας Ελλάδας..

Ο Benjamin Freedman "Εβραίος"(οχι σαν τους άλλους, ας πάνε να βρουν τον τάφο του και να βάλουν την ταμπέλα τους "αντισημίτης") σε ομιλία του που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ’ εντολήν της τότε πατριωτικής εφημερίδας του Conde McGinley «Common Sense» αποκάλυψε τον ρόλος των Σιωνιστών στον 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο!

Μερικά σύντομα αποσπάσματα που είχε πει: Εγώ προσωπικά τους αποκαλώ «οι λεγόμενοι Εβραίοι», γιατί εγώ ξέρω ποιοι είναι. Οι Εβραίοι της Ανατολικής Ευρώπης, από τούς οποίους κατάγεται το 92% του εβραϊκού πληθυσμού της γης, στην πραγματικότητα δεν είναι Εβραίοι. Στην πραγματικότητα είναι Χαζάροι .Οι Χαζάροι ήταν μια πολεμική φυλή που ζούσε στην καρδιά της Ασίας.Είναι γελοίο να τους λέμε «λαό των Αγίων Τόπων», όπως θα ήταν γελοίο να ονομάσουμε 54 εκατομμύρια Κινέζους «Άραβες».

Οι Σιωνιστές ελέγχουν τις εφημερίδες, τα περιοδικά, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους βιβλίων, και επειδή οι πολιτικοί μας μιλούν “τη γλώσσα τους», δεν είναι περίεργο που εσείς πιστεύετε αυτά τα ψέματα......Θα πιστεύατε, ότι το μαύρο είναι άσπρο, αν σας το λέγανε αρκετά συχνά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications