31 Μαΐ 2018

Η συμμορίτισσα που ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ για την «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ» της Μακεδονίας απ’ την Ελλάδα και τιμάει μέχρι σήμερα το ΚΚΕ…

Πρόκειται για μια σχετική άγνωστη ιστορία, όμως είναι ενδεικτική της θέσεως του ΚΚΕ για το Μακεδονικό. Αν και υποστηρίζει ότι έχει αλλάξει θέση περί…

«ανεξάρτητης Μακεδονίας» (γράφουν ακόμη ότι δεν υπήρξε καν ως θέση) υπάρχουν αποδείξεις περί του αντιθέτου αφού ακόμη το κόμμα τιμάει ανθρώπους που πολέμησαν για τον σκοπό αυτό.

Για παράδειγμα εδώ και χρόνια το ΚΚΕ τιμάει την Μίρκα Γκίνοβα, μια κομμουνίστρια την οποία οι Σκοπιανοί τιμούν ως ηρωίδα, και η οποία πολεμούσε για την «ελευθέρωση της Μακεδονίας» από τον ελληνικό ζυγό.

Στην εκδήλωση που έγινε από το ΚΚΕ το 2016 προς τιμής της, έγραφε ο Ριζοσπάστης: «Τιμώντας τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, η Τ.Ο. Πέλλας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την Ειρήνη (Μίρκα) Γκίνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την εκτέλεσή της».

Για την ιστορία, η εκτέλεση της Μίρκας Γκίνοβα (1916-1946) έγινε από τον Ελληνικό Στρατό στις 26 Ιουλίου 1946 για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αφού η Γκίνοβα προπαγάνδιζε καθημερινά σε όλο το Νομό Πέλλας την ανεξαρτησία της Μακεδονίας από την καταπίεση των Ελλήνων.

Τη στιγμή της εκτελέσεώς της η Γκίνοβα φώναζε υπέρ του ΚΚΕ και της ανεξαρτησίας της Μακεδονίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Η συμμορίτισσα που ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ για την «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ» της Μακεδονίας απ’ την Ελλάδα και τιμάει μέχρι σήμερα το ΚΚΕ…
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: