Οι “δημοσιογράφοι” εγκύρων πηγών μαζικής αποβλάκωσης κρύβουν ότι η 22χρονη βρεφοκτόνος είναι Αλβανίδα!
Οι “δημοσιογράφοι” εγκύρων πηγών μαζικής αποβλάκωσης κρύβουν ότι η 22χρονη βρεφοκτόνος είναι Αλβανίδα!

Ούτε την φάτσα της δεν έβγαλαν! η τακτική ειναι η ίδια που εφαρμόζουν και για τους λαθρο : αποσιωπούν εγκλήματα λαθρο σε όλη την Ευρώπη, οπού ειναι εφικτό, σε άλλη περίπτωση παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως θέλουν για να χειραγωγούν την μάζα! όπως στην περίπτωση που Λαθρομετανάστης στην Ιταλία που τεμαχίζε νεαρή Ιταλίδα 18 χρονών, άκρα σιωπή ,και όταν ο φίλος πήρε εκδίκηση για αυτό το τραγικό έγκλημα κατευθείαν παρουσιάζεται ως "Ακροδεξιός φασίστας" .

Τα παραδείγματα ειναι πολλά... Επίσης μιλάνε για fake news οι κήρυκες τους ψεύδους και της παραχάραξης της ιστορίας και της αληθείας! αποκλειστικά απο ανεξάρτητες πήγες που δεν ελέγχουν...

Εδώ ειναι ενα άλλο παράδειγμα αριστερών fake news απο κρυφό αριστερή σελίδα :

Ένα άρθρο κατά της Χούντας 21 Απρ 2018 με καθαρή προπαγάνδα και παραποίηση της αληθείας, απο μισθωμένη αριστερή που έχει "φίλους" στο προφίλ της ακόμα και αριστερά troll, αυτη η ίδια δήθεν "μορφωμένη" δημοσιογράφος" που έγινε και "ιστορικός" έγραφε οτι για την Κύπρο φταίει ο Παπαδόπουλος στο Προφίλ της όπως κάθε αριστερός,όταν ακόμα και μια απλή σύγκριση στις ημερομηνίες ,η μια μικρή ερευνά ακόμα και απο την δικιά τους wikipedia κάτι τέτοιο δεν έχει στοιχειώδης λογική:

Στις 25 Νοεμβρίου 1973, ο Παπαδόπουλος ετέθη σε κατ' οίκον περιορισμόν, - Τουρκική εισβολή στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου το 1974!Χμμ μάλλον έδινε διαταγες ο "δικτάτορας" τύπου Ασαντ η Καντάφι πάρα τον κατ' οίκον περιορισμόν; φυσικά και όχι αφού είχε ήδη ανατραπεί όπως διαβάζουμε στο ίδιο λήμμα απο το :Πραξικόπημα του Ταξιάρχου Δ. Ιωαννίδη στις 25 Νοεμβρίου 1973!

Φαντάσου τώρα πόσο "τεκμηριωμένα" ειναι όλα αυτα που έγραψε στο άρθρο προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της ιστορικής αληθείας, η μαντάμ ως αλήθειες!το οποίο έχει 25.900 share !πράγμα που σημαίνει οτι τουλάχιστον οι 20.900 ειναι εντελώς ηλίθιοι!(και δεν ειναι μονο αυτο το αριστερό ψέμα που έχουν ως δεδομένο οι ηλίθιοι που στηρίζουν αριστερές σελίδες αντί για ανεξάρτητες αντικειμενικές πήγες ) οι άλλοι 5.000 πες οτι ειναι αριστεροί κομμουνιστές που λενε ψέμματα εις γνώσης τους, αν συμβαίνει το αντίθετο τότε οι πλειοψηφία των νεοελλήνων ειναι αριστεροί ακόμα χειρότερα, καμιά δίωξη σε αριστερούς για διασποράς ψευδών ειδήσεων? αυτές οι ίδιες ιστοσελίδες παίρνουν τρελό χρήμα για να κάνουν προωθήσεις, και να πληρώνουν τους 5-10 η και άνω των 20 αριστερών ψευδό-δημοσιογράφων!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ναι τσιμουδιά .......... οτι επρόκειτο για αλλοδαπη ...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications