O ανάδρομος Ερμής φταίει για την ραγδαία αύξηση εγκλημάτων η τα πάσης φύσεως φάρμακα?- Φρίκη στην Καλλιθέα: Σκότωσε στο ξύλο τον 90χρονο πατέρα της!
O ανάδρομος Ερμής φταίει για την ραγδαία αύξηση εγκλημάτων η τα πάσης φύσεως φάρμακα?- Φρίκη στην Καλλιθέα: Σκότωσε στο ξύλο τον 90χρονο πατέρα της!

Ένα ακόμη έγκλημα, μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στο διαμέρισμα στον 1ο όροφο επί της οδού Λυκούργου στην Καλλιθέα, με θύμα έναν 90χρονο και δράστη την ίδια την 52χρονη κόρη του.

Η γυναίκα αφού σκότωσε με μπαστούνι τον πατέρα της, προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς. Η 56χρονη γυναίκα, όπως αναφέρει το newsit.gr, ενημέρωσε την αστυνομία για τον θάνατο του πατέρα της στις 8/5/2018.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Λυκοπύργου και βρήκαν τον άτυχο άνδρα νεκρό. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει για τα αίτια του θανάτου του 88χρονου, λέγοντας ότι ίσως ο ηλικιωμένος έπεσε και χτύπησε.

Η έρευνα του ιατροδικαστή τη διέψευσε. Ο άτυχος άνδρας έφερε πολλά κατάγματα. Τελικά αποκαλύφθηκε από την έρευνα των αστυνομικών ότι η 56χρονη μετά από λογομαχία που είχε με τον πατέρα της τον χτύπησε πολλές φορές σε ολόκληρο το σώμα με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Η 56χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μάλιστα! Σκότωσε άνθρωπο (ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ) και θα πάει στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών! Δηλαδή από πότε η δολοφονία είναι πλημμέλημα;
Χρωστάς 500 ευρώ στην εφορία, πας αυτόφωρο και σε εισαγγελέα κακουργημάτων!!!
Εύγε στους νομοθέτες...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications