Το Ισραήλ στην Eurovision 2018  βίντεο με αντιδράσεις για το “τραγούδι”
Το Ισραήλ στην Eurovision 2018 στην πρώτη θέση δημοκρατικά βίντεο με αντιδράσεις για το “τραγούδι”

Τι έγραφε το cnn.gr που μαντέψτε σε ποιους ανήκει:

Eurovision 2018: Αυλαία για τον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με τον μεγάλο νικητή της βραδιάς να βάζει στις αποσκευές του όλη την… Ευρώπη καθώς θα φιλοξενήσει στη χώρα του την επόμενη φαντασμαγορική διοργάνωση!

Μεγάλος νικητής λοιπόν, μετά από ψηφοφορία-θρίλερ αναδείχθηκε το Ισραήλ και η Netta Barzilai με το κομμάτι της «Toy».Δεν είναι τυχαίο που η Eurovision θεωρείται ως ένας από τους πιο ανατρεπτικούς διαγωνισμούς καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον μεγάλο νικητή μέχρι και τη βραδιά του τελικού.

Παρά την εκρηκτική εμφάνισή της, η Ελένη Φουρέιρα δεν κατάφερε να πείσει την Ευρώπη με το τραγούδι της επιτρέποντας σε άλλη χώρα να «κλέψει» τη νίκη της. Και μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως, η Κυπριακή συμμετοχή έχασε τη μεγάλη νίκη, αλλά κέρδισε τις καρδιές όλων των Ευρωπαίων.

Μετά από ψηφοφορία-θρίλερ και πράσινα άλογα! αφού απο πριν είχαν καθορίσει να βγει η δικιά τους .... Είχε λένε 19εκ. προβολές στο YouTube πριν από "διαγωνισμό"! αξιοκρατικά πάντα σαν κάποια Μαρίνα Σάττι ας πούμε, που την προώθησαν ακόμα και οι πέτρες...

Netta - TOY - Parody απο μια Εβραία, (εδώ να σημειωθεί οτι δεν ειναι όλοι οι Εβραίοι ίδιοι, καθώς οι «αληθινοί Εβραίοι» και οι περισσότεροι ειναι εκτός Ισραήλ! αυτοι ειναι ο «περιούσιος λαός» και οχι όλοι στο Ισραήλ) με περιγραφή: סרטון קורע מצחוק על השיר שמייצג אותנו השנה באורוויזיון !
שיר: Netta - TOY.
שחקנית: עדי חבשוש.
צילום ועריכה: Yuval Marom.
איפור שיער: Hadar Apel. Μετάφραση : Ένα βίντεο για το τραγούδι που μας εκπροσωπεί φέτος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision! Τραγούδι: Netta - TOY. Ηθοποιός: Adi Habashush. Φωτογραφία και επιμέλεια: Yuval Marom. Περιποίηση μαλλιών: Hadar Apel.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

"σκοτώνεις έγκυο παλαιστίνια;... σκοτώνεις και το αγέννητο παιδί της..."
Το διαβάσαμε από το: Είναι μερικές φορές που τα λόγια δεν έχουν να πουν τίποτα! Τα λένε όλα οι εικόνες... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/blog-post_560.html#ixzz5FjfxS71M

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications