Έριχ φον Νταίνικεν: Οι θεοί θα επιστρέψουν (vid)

Ο διάσημος συγγραφέας του βιβλίου “Τα άρματα των θεών” προβλέπει ότι οι θεοί θα επιστρέψουν μέσα σε 20 χρόνια.

Οι αρχαίοι λαοί επηρεάστηκαν από εξωγήινους επισκέπτες που τους έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού, λέει ο Έριχ φον Νταίνικεν.

Ο ΕΛΒΕΤΟΣ συγγραφέας είναι γνωστός για τις αμφιλεγόμενες απόψεις του, σχετικά με την επίδραση εξωγήινων στους αρχαίους πολιτισμούς. Η επιστημονική κοινότητα θεωρεί τις απόψεις και τις εκτιμήσεις του ψευδοεπιστήμη και ψευδοαρχαιολογία. Ωστόσο, το πρώτο του βιβλίο “Τα άρματα των θεών” (Chariots of the Gods) που εκδόθηκε το 1968, συνεχίζει να διαβάζεται μέχρι σήμερα, ενώ έχει μεταφραστεί σε όλες σχεδόν τις γλώσσες του κόσμου.

Στις θεωρίες του, ο Νταίνικεν υποστηρίζει ότι ορισμένα αρχαία αντικείμενα ή κατασκευές που έχουν βρεθεί, όπως π.χ. ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, το Στόουνχετζ, οι πυραμίδες και ο χάρτης του Πίρι Ρέις είναι τεχνολογικά μπροστά από την εποχή τους και υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με την παρέμβαση ανώτερης ευφυΐας όντων, που στους γήινους φαίνονταν ως θεοί. Αποκαλεί αυτά τα όντα «αρχαίους αστροναύτες».

Ο πολυσυζητημένος συγγραφέας των βιβλίων “Τα άρματα των θεών” και “Αναμνήσεις από το μέλλον” προβλέπει ότι τα όντα αυτά θα επιστρέψουν μέσα στα επόμενα 20 χρόνια. Τη δήλωση αυτή έκανε πρόσφατα σε εκδήλωση στο Λονδίνο, που διοργανώθηκε προς τιμήν του και ονομάστηκε “Erich Von Daniken Legacy Night” με την ευκαιρία της επικείμενης 50ης επετείου του βιβλίου του “Τα άρματα των θεών”.

Ο Νταίνικεν τιμήθηκε από τον Ελληνο-Ελβετό τηλεπαρουσιαστή και ερευνητή Γεώργιο Α. Τσούκαλο με το βραβείο Stella Citizen. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Νταίνικεν έδωσε συνεντεύξεις και μίλησε στο κοινό επί ένα δίωρο, εξηγώντας την άποψή του ότι πριν από χιλιάδες χρόνια είχε ξεσπάσει ένας «πόλεμος στον ουρανό» και προέβλεψε ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες θα επιστρέψουν μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες.

«Γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με εμάς, γιατί είμαστε μέρος του DNA τους», είπε στο ακροατήριο. «Η Αγία Γραφή μιλάει για τις κόρες των ανθρώπων που είχαν επαφή με αυτούς τους επισκέπτες, και παρόμοιες ιστορίες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο με τη μορφή μύθων και θρύλων. Και όλες αυτές οι ιστορίες καταλήγουν πάντα με την υπόσχεση ότι κάποια μέρα θα επιστρέψουν».
Συνέντευξη του Έριχ φον Νταίνικεν στον Ρόμπερτ Περάλα

Post A Comment:

1 comment

Γιώργος Κλεώπαςείπε...

Για εμένα ο Ερικ Φον Νταίνικεν είναι εντελώς ξεχωριστή, ταλαντούχος προσωπικότητα. Έχω μελετήσει όλα τα βιβλία του. Είμαι θαυμαστής του.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications