Ποιός ή τι Είναι Αυτό που Εκοψε στα Δυο το Ουράνιο Τόξο;
Ποιός ή τι Είναι Αυτό που Εκοψε στα Δυο το Ουράνιο Τόξο;

Πολύ παράξενα πράγματα βλέπουμε τελευταία στους ουρανούς του πλανήτη μας και για πολλούς όλα αυτά αποτελούν ενδείξεις -αν όχι αποδείξεις- ότι κάτι πολύ ύποπτο συμβαίνει εκεί πάνω.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τετράγωνα σύννεφα κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα τοπίο χωρισμένο στα δύο, σαν ενωμένες φωτογραφίες από διαφορετικές εποχές. Τόσα άλλα και τώρα… αυτό…

Ένα ουράνιο τόξο κομμένο στην μέση, σαν κάποιος να πήρε ένα ψαλίδι και του αφαίρεσε το μισό με εκπληκτική ακρίβεια. Μα… αυτά συμβαίνουν μόνο σε παιδικές ταινίες φαντασίας…

Στις 17 Μαΐου 2018, ένας άνδρας παρατήρησε το παράξενο φαινόμενο και άρχισε αμέσως την βιντεοσκόπηση. Έμοιαζε με μία σκοτεινή ευθεία που εμποδίζει ένα ουράνιο τόξο ή κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται να περιέγραψε.

Αλλά τι μπορεί να είναι αυτό που μπλοκάρει το ουράνιο τόξο; Η σκιά ενός σύννεφου; Μήπως παρεμβάλλεται «κάτι άλλο»… Κάποιοι είπαν ότι θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα «πύκνωσης» ή «αποσυμπύκνωσης» ενός αόρατου για τα μάτια μας ξένου, εξωγήινου διαστημοπλοίου που βρέθηκε εκεί, αλλά οι κυβερνήτες του δεν ήθελαν να μας κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Κάποιοι άλλοι είπαν ότι είναι απλά ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο, αλλά χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις του φαινομένου. Άλλοι, ότι είναι ψεύτικο.

Δείτε το video : Man records perplexing cloud while driving | 1% Crescent Moon – Venus – Jupiter

www.diadrastika.com

Post A Comment:

2 comments

Heraείπε...

Όλα οφείλονται σε απλά φυσικα φαινόμενα αλλα η φαντασία του ανθρωπου του δινει διαστάσεις περίργες και υπερφυσικές. Είναι και που δεν παρατηρούμε τη φύση συστηματικά και όταν δούμε κάτι μας φαίνεται παράξενο. Ειδικά το σάιτ αυτό απο όπου προε΄ρχεται είναι τελειως άκυρο. Εδώ η σκιά προερχεται απο καποιο συννεφο που εμποδιει το ηλιακό φως ενώ πιο πίσω απλά τα σταγονίδια της υγρασίας φωτιζόμενα απο την καταλληλη γωνία (απ τον Ήλιο) δημιουργούν φάσμα φωτος, κοινώς ουράνιο τόξο!

Lu...είπε...

Είναι λίγο ειρωνεικο κύριε η κυρία Hera να λέτε ότι οι άνθρωποι στην σημερινή εποχή έχουν φαντασία,μπορεί όντος αυτό το βίντεο να είναι ψεύτικο,αλλά δεν σας βάζει σε βαθιά σκέψη ότι τα άνθρωποινα ένστικτα κ οι άνθρωπινοι γνώση δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν κ να εξηγήσουν πάνω από το 90% το τι συμβαίνει γύρο τους...θα ήταν απίστευτο μπροστά από το ουράνιο τόξο να υπήρξε ένα διαστημόπλοιο αόρατο στο ανθρώπινο μάτι ?
Πρέπει κάποτε έστω κάποτε να καταλάβετε ότι είστε σε ένα εργαστήριο στο οποίο εργαστήριο...μάντεψε είσαι το πείραμα.....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications