Ο Πούτιν στέλνει παντού μηνύματα.Παγκόσμια επίδειξη ισχύος από την Ρωσία σε μία μεγαλειώδη παρέλαση.BINTEO
Ο Πούτιν στέλνει παντού μηνύματα.Παγκόσμια επίδειξη ισχύος από την Ρωσία σε μία μεγαλειώδη παρέλαση.BINTEO

Ο Πούτιν στέλνει παντού μηνύματα – Άρματα μάχης, σύγχρονα υπερόπλα, ακόμα και τα «καμάρια» της ρωσικής διαστημικής τεχνολογίας παρέλασαν στην Κόκκινη Πλατεία, με τον Πούτιν να στέλνει μηνύματα πως η Ρωσία είναι έτοιμη για όλα, τιμώντας την 70ή επέτειο από την νίκη του Ρωσικού Στρατού κατά του ναζιστικού Άξονα.

Μεταξύ άλλων, πάνω από την Κόκκινη Πλατεία πέταξαν μαχητικά στελθ πέμπτης γενεάς Su-57, τα οποία έλαβαν για πρώτη φορά μέρος σε παρέλαση, όπως μεταδίδουν τα κρατικά πρακτορεία Sputnik και Tass.
Την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι νέοι πύραυλοι Kinzal, οι οποίοι θεωρητικά μπορούν να ξεπεράσουν τα υπάρχοντα συστήματα αεράμυνας.

Ανάμεσα στα νέα συστήματα, το Uran-9, το νέο ρομπότ / τανκ που έχει δημιουργηθεί για αποστολές απομακρυσμένης αναγνώρισης και έχει δοκιμασθεί στη Συρία. Το άρμα μάχης είναι τηλεκατευθυνόμενο, ζυγίζει 12 τόνους, ενώ είναι οπλισμένο με ένα πολυβόλο 30 χιλιοστών, ένα ομοαξονικό πολυβόλο 7.62mm και μια μπαταρία supersonic κατευθυνόμενων βλημάτων Ataka.

Το Uran-9 με σκοπό να μην γίνεται αντιληπτό από τους εχθρούς, είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό σύστημα που δεν αφήνει το ραντάρ του αντιπάλου να το εντοπίσει.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν παρουσιάστηκε μαζί με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου, μία κίνηση με άκρως σημαντικό συμβολισμό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications