Δείτε κάτι “γνήσιους Έλληνες με καθαρό ελληνικό DNA”: Αυτοί είναι οι τρεις Ρομά που ρήμαζαν σπίτια στη Γλυφάδα!
Δείτε κάτι “γνήσιους Έλληνες” : Αυτοί είναι οι τρεις Ρομά που ρήμαζαν σπίτια στη Γλυφάδα!

Οι τρεις "Έλληνες"- "Έλληνες" γράφουν στο protothema! αν ειναι αυτοι Έλληνες εγώ ειμαι αστροναύτης! ο ένας έχει εμφανές μογγολικά χαρακτηριστικά και οι άλλοι αραβικά, και ειναι ίδιες φάτσες με τους συμμορίτες ΚΚΕ-ΚΝΕ, πήγαμε να τσεκάρουμε μια φορά, σε μια ερευνά που κάναμε τι ράτσας ειναι οι κομμουνιστές, και νομίζαμε οτι είμαστε στην Αραβία! επίσης έχει παρατηρεί το φαινόμενο οτι δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα, πέρα απο αυτα που τους έχουν μάθει σε σχόλες!και δεν τους κόβει καθόλου, ο άλλος δεν ήξερε να βιδώσει δυο καλώδια(επιστήμη!), μονο στο μπλα μπλα και στην εξαπάτηση ειναι κάλοι!

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών Ελλήνων μέλη εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν κλοπές από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.

Είχαν διαρρήξει συνολικά 23 σπίτια
Οι τρεις "Έλληνες" συνελήφθησαν στις 11 Απριλίου από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., την στιγμή που είχαν διαρρήξει μπαλκονόπορτα διαμερίσματος στη Γλυφάδα και άρπαζαν αντικείμενα.

Οι δράστες, αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς, επιχείρησαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, οι δύο σε αποθήκη παρακείμενης οικίας και ο τρίτος σε πυλωτή πολυκατοικίας, έχοντας στην κατοχή του ένα διαρρηκτικό εργαλείο –κατσαβίδι, με το οποίο είχαν ενεργήσει τη διάρρηξη της παραπάνω οικίας.

Σημειώνεται ότι οι δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά κατά την σύλληψη τους ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν χρήματα και διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά και ρολόγια καθώς και κινητά τηλέφωνα, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε από την ιδιοκτήτρια του παραπάνω διαμερίσματος και της αποδόθηκαν.

Μουσταφά Μιχαήλ της Ειρήνης, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1996 στην Αθήνα
Βασιλείου Λουκά της Ευαγγελίας, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1995 στην Πάτρα
Καραγκούνη Σωτήρη του Τριαντάφυλλου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 24-5-1999 στο Ναύπλιο

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης, κατάφερε να εξιχνιάσει, μέχρι στιγμής, άλλες 22 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, που είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας με την συμμετοχή των παραπάνω δραστών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι τρεις συλληφθέντες ήταν ενταχθεί σε εγκληματική ομάδα και με την ίδια ή διαφορετική - κατά περίπτωση – σύνθεση, από τις αρχές του 2018 προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις οικιών και διαμερισμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.
Ως προς την μεθοδολογία δράσης τους, παραβίαζαν συνήθως παράθυρα, πατζούρια ή μπαλκονόπορτες με τη χρήση διαρρηκτών εργαλείων και αφού εισέρχονταν και ερευνούσαν τους χώρους αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα αξίας.

Μεταξύ των υποθέσεων που εξιχνιάστηκαν είναι και η διάρρηξη οικίας Αντιδημάρχου του οικείου Δήμου, που έλαβε χώρα τις βραδινές ώρες της 9ης Απριλίου.

Οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, ενώ σε βάρος του 22χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - για τα αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών τετελεσμένες και σε απόπειρα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και της αντίστασης και σήμερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιπλέον, σε βάρος του 19χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας για απόπειρα απόδρασης και απλή σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού, γιατί επιχείρησε να αποδράσει από τα κρατητήρια της παραπάνω Υπηρεσίας, απωθώντας και χτυπώντας αστυνομικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications