Αντέχεις την αλήθεια? οι περισσότεροι   σε ολόκληρη τη ζωή τους ζουν βυθισμένοι μέσα στις ψευδαισθήσεις
Αντέχεις την αλήθεια? οι περισσότεροι   σε ολόκληρη τη ζωή τους ζουν βυθισμένοι μέσα στις ψευδαισθήσεις

Πήρε το μάτι μας ένα βιβλίο για το Γ Ράιχ με την εξής περιγραφή αρκούν 2 σημεία για γελάσουμε:

Ιστορικές ρίζες του εθνικοσοσιαλισμού: Αποκρυφισμός και Γ΄ Ράιχ: Προπαγάνδα και έλεγχος συνειδήσεων: Μυστικοί χρηματοδότες του Χίτλερ: Το κυνήγι του γερμανικού χρυσού: Μυστική τεχνολογία και ιπτάμενοι δίσκοι: Αινιγματικές έρευνες - Θιβέτ, Άνδεις, Ατλαντικός, Αρκτική: Η αναζήτηση της Κούφιας Γης.

Προπαγάνδα και έλεγχος συνειδήσεων και Μυστικοί χρηματοδότες του Χίτλερ,(θα λένε οτι τον πλήρωναν μασόνοι και κατι τέτοια χαζά) απο αυτα τα 2 καταλαβαίνεις τι είδους ράτσας ειναι αυτοι που έγραψαν το βιβλίο.....Οι Ιστορικές ρίζες του εθνικοσοσιαλισμού ειναι η αρχαία Σπάρτη !

Καταρχήν δεν έχουν 'δικαίωμα' να μιλούν για τον Χίτλερ άτομα που δεν ανήκουν στην λεγόμενη καυκάσια φυλή έστω και εκφυλισμένοι, για πολλούς και διάφορους λογούς που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε γιατί ειναι για μύστες αυτα .Βλέπετε την εικόνα?δεν ειναι Photoshop έχει σβάστικες σήμα κατατεθέν τον αρχαίων του λεγόμενου και θεϊκού γένους απο τον Σείριο!

Αθώωση Πλεύρη για το βιβλίο «Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια» το 2009.
Αθώος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Αθήνας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό για το βιβλίο του «Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια».Σημειώστε οτι τον κυνήγησαν μονο και μονο που είπε την ιστορική αλήθεια.

Κάνεις δεν φαίνεται να εχει καταλάβει ότι όλος ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ηταν ρατσιστικός οχι απο τους 'κακούς ναζι' οπως έχουν μάθει την μάζα, αλλα απο τους λεγόμενους "σύμμαχους",και είχε αλλες προεκτάσεις .Άλλα αυτα δεν τολμούν να τα γράψουν καν οι κήρυκες του ψεύδους.

Αν γράψω εγώ βιβλίο χωρίς να σταθώ στη ιστορική αλήθεια που ουδεμιά σχέση έχει με αυτη που διδάσκουν,και λένε μέρα νύχτα στα ΜΜΕ τύπου συριζοερτ Μηχανή του Χρόνου και λοιπες αριστερές έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης και παραχάραξη της ιστορικής και οχι μονο αληθείας,συνήθως ειναι ακριβώς τα αντίθετα απο αυτα που λένε, πολλοι θα πέσουν απο τα σύννεφα και θα ξεχάσουν οτι ξέρουν για τον κόσμο,δηλαδή αυτα που τους φύτεψαν απο μικρά , διότι δεν μιλάμε για θεωρίες, όλα τα στοιχειά ειναι τεκμηριωμένα και πολλά ειναι μπροστά τους και γίνονται αυτή την στιγμή και ανάμεσα τους,αλλα τους έχουν μάθει να μην τα βλέπουν! ζωντανό Matrix!

Όσο για ιστορικά; έπρεπε να κάνουμε θέμα εμείς εδώ πριν 1-2 χρονιά τα εγκλήματα που διέπραξαν κατα της Γερμανίας και κατά της ανθρωπότητας οι λεγόμενοι "σύμμαχοι" τα ανθρωπόμορφα τέρατα Τσώρτσιλ-Στάλιν) για να βάλουν και καμιά ιστορική αλήθεια πάντα μαζί με προπαγάνδα στην ελληνόφωνη wikipedia.....Τους "πόνεσε" μαλιστα όταν κάναμε ευρέως γνωστά τα εγκλήματα κατα της τότε Γερμανίας που έχουν θάψει κάτω απο τόνους προπαγάνδας,και που σήμερα ειναι ένα προτεκτοράτο τους (με ελάχιστους καυκάσιους πια...)Σας αρέσει σήμερα η Ευρώπη και η Ελλάδα έτσι όπως την έκαναν? και τα χειρότερα έρχονται!

Τα ιστορικά και οχι μονο στοιχειά μας δείχνουν πολλά! επίσης δείχνουν οτι οχι μονο ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι που προπαγανδίζουν μέρα νύχτα, αλλα έχουν τεράστιες διάφορες και με προεκτάσεις που δεν έχουν καν διανοηθεί πολλοί!! και οι περισσότεροι δεν θα αντέξουν την πικρή αλήθεια, ειδικά οι γυναίκες που διαπράττουν "κοσμικό έγκλημα" χωρίς να το ξέρουν! ένας ελληνόφωνος που το έπαιζε Έλληνας το έβαλε στα ποδιά με την ουρά στα σκέλια, μόλις του είπα γιατί βάλατε τους Μογγόλους να βιάσουν Γερμανίδες καυκάσιες και εδώ μαζέψατε όλα τα καυκάσια παιδιά, και κατάλαβε οτι δεν ειμαι ένας ακόμη νεοέλληνας που δεν ξέρει οχι μονο αληθινή ιστορία αλλα τι του γίνεται!

Εξαφανίζουν και βίντεο απο το youtube με τίτλους: Το παρακάτω περιεχόμενο έχει χαρακτηριστεί από την κοινότητα του YouTube ως ακατάλληλο ή προσβλητικό για κάποια είδη κοινού. Γιατί τους έβαλε κανένας με το ζόρι να τα δουν ? αυτα τα "είδη κοινού" μήπως ειναι οι "γνωστοί" που ειναι ορδές ανάμεσα μας?(στην Ελλάδα τους έχουν και "Έλληνες" οι κοιμισμένοι) και τι ακατάλληλο ή προσβλητικό έχει ένα τραγούδι με πλάνα αυτών που πολέμησαν τους εισβολείς του κόσμου μας? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications