Aνοιξε πυρ σε εστιατόριο στην Οκλαχόμα και έπεσε νεκρός από δύο οπλισμένους πολίτες
Aνοιξε πυρ σε εστιατόριο στην Οκλαχόμα και έπεσε νεκρός από δύο οπλισμένους πολίτες

Πυρ άνοιξε ένας ένοπλος μέσα σε κατάμεστο εστιατόριο στην Οκλαχόμα, το απόγευμα της Πέμπτης, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους, προτού πέσει νεκρός από δύο οπλισμένους πολίτες στο χώρο του πάρκινγκ.

Ανάμεσα στα θύματα των πυροβολισμών ήταν δύο νεαρά κορίτσια, τα στοιχεία των οποίνω δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, και μία 39χρονη. Ένα τέταρτο άτομο έσπασε το χέρι του, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει από τα πυρά του ενόπλου.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, όλοι οι τραυματίες είναι σε καλή κατάσταση.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού
Όλα ξεκίνησαν στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης, στην pub Louie’s On The Lake, που βρίσκεται κατά μήκος της Λίμνης Χέφνερ, όταν ο 28χρονος Alexander Tilghman από την Οκλαχόμα, στάθηκε στην είσοδο του εστιατορίου και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Αφού έριξε τα πυρά του, τελικά έπεσε νεκρός στην έξοδο από δύο πολίτες, οι οποίοι άρπαξαν τα όπλα που είχαν στο αυτοκίνητά τους, όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Οκλαχόμα.

«Σταμάτησαν ένα επεισόδιο που ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχουμε ιδέα τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αφότου έφυγε από το εστιατόριο. Οι δύο πολίτες δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και έφτασαν στη σκηνή χωριστά», ανέφερε.

Όσο για τους οπλοφόρους πολίτες, ο νόμος της Οκλαχόμα χορηγεί άδεια για κατοχή όπλου, είτε κρυμμένα, είτε φανερά. πριν από δύο εβδομάδες ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης της πολιτείας έθεσε βέτο σε νόμο που θα επιτρέπει στους ενήλικες να κατέχουν όπλο χωρίς άδεια.

Όπως είπε ο αρχηγός της αστυνομίας, δεν αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες στους δύο πολίτες που εξουδετέρωσαν τον ένοπλο.
Ο δράστης δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για πάνω από μία δεκαετία. Το 2003 είχε συλληφθεί, ανήλικος ακόμη, για επίθεση και βιαιοπραγία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications