Πως φαίνεται ο Λογαριασμός ΔΕΗ στα μάτια ενός καυκάσιου
Πως φαίνεται ο Λογαριασμός ΔΕΗ στα μάτια ενός καυκάσιου

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι καταναλωτές από τις πάγιες χρεώσεις που εκτοξεύουν στα ύψη τους λογαριασμούς Ολοένα και περισσότεροι πολίτες βάζουν πλέον στο μικροσκόπιο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ καθώς ανεξάρτητα από την κατανάλωση του ρεύματος οι λογαριασμοί με τις πάγιες χρεώσεις και τους φόρους εκτοξεύονται στα ύψη.

Ίδια η κατανάλωση, τεράστια η χρέωση! Παρά το γεγονός ότι η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος παραμένει η ίδια σχεδόν σε όλα τα σπίτια οι λογαριασμοί είναι απίστευτα επιβαρημένοι με εκατοντάδες ευρώ, απόρροια άλλων χρεώσεων και φόρων... Το 42% ενός λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα είναι φόροι και τέλη.

Τι είναι τα τέλη ΥΚΩ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ;

Παροχή ρεύματος για τους κατοίκους των απομονωμένων νησιών, σε ίδιες τιμές με αυτές των κατοίκων της ηπειρωτικής χώρας, παρά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής ρεύματος στα νησιά είναι κατά πολύ υψηλότερο.
• Παροχή ρεύματος σε πολύ χαμηλές τιμές στις πολύτεκνες οικογένειες.
• Παροχή ρεύματος σε χαμηλές τιμές για ευάλωτες κατηγορίες καταναλωτών, όπως άτομα με ειδικές ανάγκες, τρίτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, μακροχρόνια άνεργοι κλπ, που εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).

Ορίστε? αυτα δεν έπρεπε να τα κάνει απο μονή της?θα πλήρωνες πότε εσύ ένα super markek που θέλει να στείλει δωρεάν τρόφιμα σε λαθρο πχ? γιατί ειναι αριστερός αυτός που το έχει και το παίζει φιλεύσπλαχνος? όσο για "ευάλωτες κατηγορίες καταναλωτών" μάντεψε τι ειναι οι περισσότεροι και ποιος πληρώνει το δωρεάν ρεύμα στα hot spots και οχι μονο!

ΕΤΜΕΑΡ (Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων) και ανανεώσιμες πήγες ενεργείας !η λογική σηκώνει τα χεριά και τα ποδιά μαζί!

ΑΔΜΗΕ

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. είναι ο Διαχειριστής του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας. Η αποστολή της Εταιρείας είναι η λειτουργία, ο έλεγχος, η συντήρηση και η ανάπτυξη του εθνικού συστήματος μεταφοράς της Ελλάδας για την εξασφάλιση αξιόπιστης και αποδοτικής παροχής ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και η λειτουργία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας σύμφωνα με τις αρχές της διαφάνειας και της ισότητας.

Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας?? απο οτι ξέρουμε ρεύμα πήγε παντού επι Παπαδόπουλου χωρίς καμιά εταιρεία! και αν έχεις κάπου εξοχικό και θέλεις ρεύμα χωρις να εχει κοντά πληρώνεις εσύ τις κολώνες για φτάσει εκεί το ρεύμα!

ΔΕΔΔΗΕ

Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας
Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ή ΔΕΔΔΗΕ, διαμορφώθηκε από τον διαχωρισμό του Τμήματος Διανομής της ΔΕΗ στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμορφωθεί με την 2009/72 / ΕΚ Οδηγία της ΕΕ σε σχέση με την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Η αποστολή της εταιρείας είναι να αναλάβει τα καθήκοντα του Διαχειριστή του δικτύου διανομής στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια 100% θυγατρική της ΔΕΗ, ωστόσο, είναι ανεξάρτητη, διατηρώντας όλες τις απαιτήσεις ανεξαρτησίας που ενσωματώνονται εντός του παραπάνω νομοθετικού πλαισίου.

Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας? τι διάφορα έχει απο το :Διαχειριστής του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας?? άλλη μια εταιρεία δηλαδή ενώ αυτα έπρεπε να ηταν πακέτο και να τα πλήρωνες μια φορά! θα μου πουλάς κατι και θα πληρώνω τις βενζίνες να μου το φέρεις κάθε μέρα όταν κάνεις μια φορά την διαδρομή?

ΕΡΤ

Πλήρωνε τους συμμορίτες στην ΕΡΤ άσχετα που δεν βλέπουμε τηλεόραση καν απο το 2010!(καταστρέφει την διαύγεια ) και τις ιστοσελίδες που κάνουν μόνιμα παραχάραξη της ιστορίας και φτιάχνουν προπαγανδιστικά ντοκιμαντέρ για "κάλους" κομμουνιστές και "κακούς ναζι" που ήθελαν να "κατακτήσουν την Ελλάδα"! όλα αυτά σύμφωνα με την κήρυκες τους ψεύδους!άσε που ηταν "μογγόλοι" οι ναζι όπως λένε! όταν οι ίδιοι οι κομμουνιστές μοιάζουν με Μογγόλους και στην εμφάνιση άλλα κύριος στο χαρακτήρα τους, και μεταβιβάζουν στους απόγονους τους...Τέλος ο καυκάσιος Tesla που ανακάλυψε το εναλλασσόμενο ρεύμα, έλεγε να ειναι δωρεάν για όλους! αυτο θα είχε εφαρμογή αν στον κόσμο μας υπήρχαν μονο "άγγελοι" και δεν είχε γεμίσει η Γη με "σατανάδες" και γκοΐμ!....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications