Ο ταξιδιώτης του χρόνου  Al Bielek, τα οράματα των μεγάλων καταστροφών, και τα προγράμματα με εξωγήινους!
Ο ταξιδιώτης του χρόνου  Al Bielek, τα οράματα των μεγάλων καταστροφών στον πλανήτη μας, και τα μυστικά προγράμματα με εξωγήινους!

Ο Al Bielek γεννήθηκε το 1927. Ενώ εργάζονταν για αρκετούς στρατιωτικούς αξιωματούχους, οι άνθρωποι που συνεργάζονταν μαζί του άρχισαν να αποκαλύπτουν την αλήθεια για την συνεργασία της αμερικανικής κυβέρνησης με τους εξωγήινους και τα προγράμματα PSYOPS (ψυχολογικές λειτουργίες).

Ήταν στο «Montauk Project» ο Bielek δήλωσε ότι εργαζόταν κανονικά στην Καλιφόρνια, στη συνέχεια, τον πήγαν με ένα υπόγειο μαγνητικό τρένο αιώρησης από το Λος Άντζελες στο Montauk.

Το Πρόγραμμα Montauk είναι μια σειρά μυστικών προγραμμάτων της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών που έγιναν στον ομώνυμο σταθμό Montauk Air Force στο Montauk στην τοποθεσία Long Island, με σκοπό την ανάπτυξη τεχνικών ψυχολογικού πολέμου και εξωτική έρευνα με τα ταξίδια στο χρόνο.

Στη δεκαετία του 1980, όταν τα προγράμματα ελέγχου λειτουργούσαν για τον χρόνο, τα καθήκοντα του Al Bielek ηταν η διαχείριση των λειτουργιών του προγράμματος ελέγχου του νου Mind Control και να συμμετάσχει σε κάποια από τα πειράματα για ταξίδια στο χρόνο.

Τον Ιανουάριο του 1988, αφού είδε την ταινία "Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας", οι "σβησμένες" αναμνήσεις του άρχισαν να επιστρέφουν. Σύμφωνα με αναφορές, τόσο ο ίδιος όσο και ο Duncan, ο οποίος ήταν ένας από τους προγραμματιστές των λεγόμενων Montauk Boys,ο Al Bielek, ταξίδεψε αρκετές φόρες στον Άρη.

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεντεύξεων, ο Al Bielek δήλωσε ότι έλαβε πληροφορίες οτι χάνονται έως 2 εκατομμύρια παιδιά κάθε χρόνο. (Εδώ είναι ένα τοπικό αρχείο PDF κάποιων στατιστικών της Καλιφόρνιας http://www.bielek.com/pdf/missing_children2.pdf)

Ο ταξιδιώτης του χρόνου  Al Bielek, τα οράματα των μεγάλων καταστροφών στον πλανήτη μας, και τα μυστικά προγράμματα με εξωγήινους!

Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ελέγχου του νου / ταξιδιού στο χρόνο, είχε οράματα μεγάλων καταστροφών στον πλανήτη μας, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα οράματά του έδειχναν έναν χάρτη των ΗΠΑ, και οτι στο μέλλον μεγάλα τμήματα των ΗΠΑ Θα είναι κάτω από το νερό.

Αυτό μοιάζει με αυτο που έλεγε ο Edgar Cayce ο λεγόμενος και ως "ο προφήτης του ύπνου", ο οποίος έλαβε ένα μήνυμα όταν κοιμήθηκε. Ότι η γη θα χωριστεί σε πολλά μέρη και πολλά τμήματα της ανατολικής ακτής και της δυτικής ακτής, καθώς και το κεντρικό τμήμα των ΗΠΑ. Θα είναι κάτω από το νερό.

Τόσο ο Al Bielek όσο και ο Edgar Cayce έλαβαν τα μηνύματα / οράματα όταν ήταν σε μεταβαλλόμενη κατάσταση συνείδησης. Μια τέτοια κατάσταση της συνείδησης ανοίγει μια πόρτα πέρα ​​από την κανονική συνειδησιακή αφύπνιση, για όσους τους φαίνονται παράλογα όλα αυτά να τους ενημερώσουμε οτι σε αυτη την κατάσταση πράγματι η συνείδηση ταξιδεύει στον χρόνο, αλλα δεν αποκαλύπτουμε περισσότερες λεπτομερείς για αυτό δημοσια, εκτός αυτού αυτα ειναι για μύστες.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ-Future Map of North America

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications