Αεροψεκασμοί για τα κουνούπια την Τρίτη στον Σχινιά- Αυτό δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας!
Αεροψεκασμοί για τα κουνούπια την Τρίτη στον Σχινιά- Αυτό δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας!

Στη διενέργεια της δεύτερης εφαρμογής ψεκασμών (προνυμφοκτονία) από αέρος στον υδροβιότοπο Εθνικού Πάρκου Σχινιά θα προχωρήσει την Τρίτη η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής.

Η δραστική ουσία του σκευάσματος, Bacillus thuringiensis (Bti), είναι εγκεκριμένη από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις οικολογικά προστατευόμενες περιοχές.

Ωστόσο, ο Δήμος Μαραθώνα καλείται να ενημερώσει τους πολίτες που κατοικούν ή εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Πάρκου, ώστε κατά τη διάρκεια των ψεκασμών η περιοχή να είναι ελεύθερη από ανθρώπους και ζώα

Ψάχνοντας κάνεις για τους αεροψεκασμούς βγαίνει πρώτη μούρη η "εγκυρότατη" wikipedia.org που ενημερώνει τους ηλίθιους, οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας! και εστιάζουν μονο στους αεροψεκασμούς αεροπλάνων που έκαναν σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ επι σειρά ετών,και προσπαθούν να πείσουν τους αφελείς με το κλασικό ύπουλο τρόπο οτι ειναι ίχνη συμπύκνωσης και λοιπες ηλιθιότητες για μειωμένης αντίληψης άτομα, "ξεχάσαν" οτι ψέκαζαν με χημικά τις ζούγκλες του Βιετνάμ στο πόλεμο του Βιετνάμ άρα ο όρος "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι μια ηλιθιότητα αφού γίνονται και φανεροί αεροψεκασμοί για τα κουνούπια.

Ας πούμε μια "θεωρία συνωμοσίας" λοιπόν που άφορα αεροψεκασμούς :Στρατιωτικό πρόγραμμα με την κωδική ονομασία “Ranch hand”. Από το 1962 έως το 1971, δεκάδες στρατιωτικά ελικόπτερα «Χιούι» και μεταγωγικά αεροπλάνα C – 123 πραγματοποίησαν 6.542 πτήσεις και ψέκασαν τις ζούγκλες του Βιετνάμ με περισσότερους από 50.000 τόνους φυτοκτόνων χημικών και αποφυλλωτικών τοξικών ουσιών..

Μέχρι και σήμερα, οι ουσίες αυτές σχετίζονται με μια σειρά από σοβαρά προβλήματα υγείας τόσο στους ντόπιους, όσο και στους Αμερικάνους στρατιώτες που πήραν μέρος στις επιχειρήσεις και ήρθαν σε επαφή με τις τοξικές ουσίες. Αφού το έχουν ξανά κάνει γιατί οχι και σήμερα? το "θεωρίες συνωμοσίας" όπως βαφτίζουν ενοχλητικές αλήθειες οι αεροψεκασμοί απο που προκύπτει λοιπόν?.Από πουθενά ! άπλα βάζουν ταμπέλες για να χλευάσει ο κάθε διανοητικά κατώτερος που του γίνεται εμμονή, και να γίνεται «στοχοποίηση», με τον ίδιο τρόπο που γίνεται στους μουσουλμάνους, αρκεί να τους φανατίσει κάποιος και τους υποδείξει τους άπιστους του Αλλάχ,η αρχή της λειτουργίας ειναι ίδια με αυτη των ζώων, πιο συγκεκριμένα με των σκύλων, που αν το αφεντικό τους υποδείξει τον εχθρό κάνουν επίθεση σαν ύαινες, άντε να εξηγήσεις τώρα στο σκύλο οτι δεν είσαι εσύ ο εχθρός, αλλα το αφεντικό τους! αυτα ειναι τα γκοΐμ.. μερικές ταμπέλες εξ αυτών:

Φασίστες, γνωστή λέξη στους πιο πολλούς που την αναμασούν ως πρόβατα,(τα πρόβατα βόσκουν χόρτα και είναι μηρυκαστικά, δηλαδή αναμασούν την τροφή), μονο που δεν άφορα καμιά άλλη χώρα εκτός την Ιταλία και την αποκαλούμενη "Φάσι" του Μουσολίνι - Επαναστατικής Διεθνιστικής Δράσης (Fasci d'azione rivoluzionaria internazionalista)) Ψευδοεπιστήμη,Ψευδοατρική,(ορίστε?) θεωρίες συνωμοσίας(οτι ενοχλητικές αλήθειες βγαίνουν),Ναζιστικές θεωρίες(οι μονοί που δεν μιλούσαν πότε για θεωρίες!),ρατσισμός-ρατσιστές(οχι δεν ειναι ο άλλος μαύρος και άλλη φυλή απο σένα!),ναζι(γιατί δεν το λένε ολόκληρο Εθνικοσοσιαλιστές - Nationalsozialismus ενοχλεί το έθνος που περιεχέι?) αντισημιτισμός(μη και βγει και πει κάνεις αυτα που κάνουν)ισλαμοφοβια η ομοφοβικος (τι φοβάσαι τα φίδια? δεν έχεις το δικαίωμα!) και μια σωρεία άλλων ταμπελών, μάλιστα έχουν νομοθετήσει υπέρ αυτών των ταμπελών .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications