Τρόμος και στη Σαλαμίνα: Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 84χρονη
Τρόμος και στη Σαλαμίνα: Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 84χρονη

Με πρωτοφανή αγριότητα και αποφασισμένοι να αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα της ηλικιωμένης, οι δράστες, της επιτέθηκαν και αφού τη χτύπησαν στο πρόσωπο έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι για να βρουν πού εκρυβε τα χρήματα

Ομάδα κουκουλοφόρων ληστών μπούκαραν σε σπίτι 84χρονης στη Σαλαμίνα και αφού την ξυλοκόπησαν της άρπαξαν τη σύνταξη και τα χρυσαφικά εξαφανίστηκαν αφήνοντας το θύμα χτυπημένο. Η ηλικιωμένη μετεφέρθη από συγγενείς στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας και στη συνέχεια στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Το περιστατικό που αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την εικόνα της μεταλλαγμένης εγκληματικότητας με τις άγριες συμμορίες ληστών που χτυπούν σχεδόν κάθε βράδυ, σπίτια, ξυλοκοπούν και βασανίζουν τους ηλικιωμένους ενοίκους για να τους αφαιρέσουν τα πενιχρά τους εισοδήματα, έρχεται να προστεθεί λίγα 24ωρα μετά την άγρια επίθεση στον ηλικιωμένο στη Γλυφάδα και σημειώθηκε είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της 30ης Μαρτίου.

Η 84χρονη, βρισκόταν στην οικία της επί της οδού Αγίου Φανουρίου όταν ξαφνικά δύο άτομα με κουκούλες εισέβαλαν μέσα. Με πρωτοφανή αγριότητα και αποφασισμένοι να αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα της ηλικιωμένης, της επιτέθηκαν και αφού τη χτύπησαν στο πρόσωπο έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι για να βρουν που εκρυβε τα χρήματα.

Με λεία 500 ευρώ και τα χρυσαφικά της παράτησαν το θύμα χτυπημένο και χάθηκαν στα στενά της περιοχής. Η ηλικιωμένη, μετεφέρθη λίγες ώρες αργότερα από συγγενείς στο κέντρο υγείας Σαλαμίνας και στη συνέχεια στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί της παρέσχεσαν τις πρώτες βοήθειες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications