24 Απρ 2018

Βρέθηκε ο καταγραφέας του μοιραίου Mirage 2000-5 που έπεσε ανοιχτά της Σκύρου

 Βρέθηκε ο καταγραφέας του μοιραίου Mirage 2000-5 που έπεσε ανοιχτά της Σκύρου

Η επιχείρηση εντοπισμού του καταγραφέα πτήσης του Mirage 2000-5 που κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το «μαύρο κουτί» του μαχητικού θα περάσει από ειδικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν καταγραφεί όλες οι λεπτομέρειες και τα στοιχεία της πτήσης και στη συνέχεια αυτά θα εξεταστούν.

Στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας ελπίζουν ότι από τα στοιχεία που θα δώσει ο καταγραφέας πτήσης θα προκύψει καθαρό συμπέρασμα για τα αίτια της συντριβής του μαχητικού αεροσκάφους, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος.

Το ερευνητικό σκάφος «Αιγαίου» του ΕΛΚΕΘΕ, που κατέπλευσε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, ανέλκυσε το «μαύρο κουτί» του Mirage 2000-5.

Ο έλεγχος θα γίνει στην έδρα της μητρικής εταιρείας του κατασκευαστή της συγκεκριμένης συσκευής καταγραφής δεδομένων πτήσεων, στη Γαλλία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Βρέθηκε ο καταγραφέας του μοιραίου Mirage 2000-5 που έπεσε ανοιχτά της Σκύρου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: