Ένας φυσικός λέει ότι βρήκε πληροφορίες για την ψυχή στα ανθρώπινα κύτταρα
Ένας φυσικός λέει οτι βρήκε πληροφορίες για την ψυχή στα ανθρώπινα κύτταρα

Οι επιστήμονες λένε ότι οι κβαντικές πληροφορίες για τον άνθρωπο μπορούν να παραμείνουν ζωντανές με κάποιο τρόπο άκομα και όταν ο οργανισμός πεθάνει.

Η ομάδα του βρετανικού φυσικού Roger Penrose έχει βρει στοιχεία ότι οι μικροσωληνίσκοι πρωτεϊνών περιέχουν κβαντικές πληροφορίες για τον άνθρωπο, που ορισμένοι αποκαλούν «ψυχή» και μπορούν να υπάρχουν και μετά το θάνατο του σώματος, σύμφωνα με την The Daily Express.

Ο Penrose εξηγεί ότι η θεωρία είναι ότι όταν κάποιος πεθαίνει, οι αγωγοί αυτοί απελευθερώνουν τα υποατομικά σωμάτια και τις πληροφορίες στο σύμπαν, αν η διαδικασία είναι προσωρινή και ο μελλοθάνατος επιστρέψει στη ζωή, δηλαδή πίσω στο σώμα, το γίνεται αυτο που περιγράφουν αυτοι που γύρισαν, αυτο ειναι οι εμπειρίες των ανθρώπων που έχουν εμπειρίες κοντά στο θάνατο.

"Όταν ένας ασθενής πεθαίνει είναι πιθανό ότι κβαντικές πληροφορίες μπορεί να υπάρχουν εκτός του σώματος του, ως"ψυχή" ίσως επ 'αόριστον , προσθέτει ο Roger Penrose.

Οι ερευνητές στο Ινστιτούτο Max Planck (Μόναχο, Βαυαρία, Γερμανία) συμφωνούν και δηλώνουν ότι το φυσικό σύμπαν στο οποίο ζούμε βασίζεται στην αντίληψη μας, αλλά από τη στιγμή που το σώμα πεθαίνει, υπάρχει ένα άπειρο σύμπαν.

Ο υπεύθυνος αυτού του θεσμού,ο Hans-Peter Durr, τονίζει ότι αυτό που θεωρούμε εδώ και τώρα, αυτός ο κόσμος, είναι μόνο το ουσιαστικό μέρος αυτού που είναι κατανοητό για εμάς," ενώ η άπειρη πραγματικότητα ειναι πολύ μεγαλύτερη .

Με αυτή την έννοια, ο Durr διευκρινίζει ότι η ζωή μας είναι ήδη "συνδεόμενη" σε έναν άλλο κόσμο στον οποίο πάει όταν το σώμα πεθάνει, το «κβαντικό πνευματικό πεδίο παραμένει», ένα φαινόμενο που θα μπορούσε να θεωρηθεί «αθανασία».©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications