Τζένη Χειλουδάκη: Σοβαρά οικονομικά προβλήματα - Μόνη της ελπίδα το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης
Τζένη Χειλουδάκη: Σοβαρά οικονομικά προβλήματα - Μόνη της ελπίδα το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης

Η Τζένη Χειλουδάκη έγινε ξαφνικά γνωστή πριν από πολλά χρόνια λόγω της σχέσης της με τον εισαγγελέα Ρόδου, Γιώργο Σακελλαρόπουλο.

Ακολούθως έκανε το θορυβώδες πέρασμά της από τα τηλεπαράθυρα και τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, από τη νύχτα και τώρα ζει αποτραβηγμένη από τα πάντα στην Σητεία.

Περιστασιακά εργάζεται ως DJ, περιμένει κάποια χρήματα που υποστηρίζει ότι της χρωστούν από εκδοτικό οίκο και με δεδομένο ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στα έξοδά της υπέβαλε αίτηση για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης των 200 ευρώ.

Οπως αναφέρει η Δημοκρατική της Ρόδου, η Τζένη Χειλουδάκη έχει επιλέξει την ήρεμη ζωή και φροντίζει με μεγάλη αγάπη αδέσποτα ζώα, όμως επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των τετράποδων φίλων της –ούτε καν της ίδιας- με την βοήθεια των φίλων της καταφέρνει να τα βγάζει πέρα.

Ζει με δωρεές αφού «εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου», όπως εξομολογείται η ίδια.

Αχέ μαζέψει δεκάδες αδέσποτα ζώα από τον δρόμο όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα έχει εννέα «σκυλόπαιδα» και εννέα «γατόπαιδα» όπως τα αποκαλεί τα οποία τα σιτίζει και τα φροντίζει από οικονομικές συνεισφορές των φίλων της.

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά…. Καθόλου όμως…. Ανθρώπινο είναι… Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος, θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα “παιδιά” μου…», εξομολογείται και μάλιστα αυτή την περίοδο προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η Νεφέλη, το σκυλί που έσωσε πριν από 10 χρόνια από τη Ρόδο «από ένα πρεζόνι που πάνω στη χαρμάνα του είχε ξεκοιλιάσει τη γάτα του και σίγουρα η Νεφέλη θα κακοπερνούσε στα χέρια του», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η Τζένη Χειλουδάκη, αποκαλύπτει ακόμη ότι φίλος της από τη Θεσσαλονίκη της καλύπτει τα έξοδα για το ηλεκτρικό της ρεύμα και το τηλέφωνο και επειδή χρειάστηκε δύο φορές να της καλύψει η μητέρα της το ενοίκιο από την σύνταξή της υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από τον επόμενο μήνα πλέον, θα παίρνει το επίδομα των 200 ευρώ ως άπορη, μέχρι τουλάχιστον να τελεσφορήσει στα δικαστήρια η περιπέτειά της με τον εκδοτικό οίκο και να πάρει τα χρήματα που της οφείλονται.

Πηγή: dimokratiki.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications