2 Απρ 2018

Τον πυροβόλησαν ληστές μέσα στο σπίτι του! Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τον πυροβόλησαν ληστές μέσα στο σπίτι του! Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Μετά τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου Τόσκα, για τον 88χρονο που πυροβόλησε ληστές, έναν νέο περιστατικό με ληστές που μπήκαν σε σπίτι ήρθε να προστεθεί στην εγκληματικότητα που μαστίζει την Ελλάδα. Διαβάστε την είδηση…

Ένοπλη εισβολή δύο ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος.

Όπως έγινε γνωστό, οι ληστές έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες και ακολούθησε συμπλοκή, όταν ένας εκ των δύο ληστών πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη στην πλάτη σχεδόν εξ επαφής.

Το θύμα έχει μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τον πυροβόλησαν ληστές μέσα στο σπίτι του! Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: