2 Απρ 2018

Δηλώσεις Ερντογάν για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Δηλώσεις Ερντογάν για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Ο Ερντογάν με δηλώσεις του πριν λίγο είπε ευθέως, ότι ζητά παζάρια και ανταλλαγή των δυο Ελλήνων με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Φόρεσε στρατιωτικά ρούχα και έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα και τη Δύση – Αναφέρθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς.

«Κάποιοι προσπάθησαν να με σκοτώσουν και δεν είπατε τίποτα» είπε για τους 8 Τούρκους που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα.

«Είμαστε κράτος δικαίου, η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει» τόνισε για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς – «Για τους τρομοκράτες δεν είπατε τίποτα στον Τσίπρα» επιτέθηκε στους Ευρωπαίους που του ζήτησαν στη Βάρνα να απελευθερώσει τους δυο Έλληνες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δηλώσεις Ερντογάν για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: