6 Απρ 2018

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε νεαρό που πουλούσε κουλούρια έξω από εκκλησία της Έδεσσας

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε νεαρό που πουλούσε κουλούρια έξω από εκκλησία της Έδεσσας

Μετά από μια οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας της Έδεσσας,άνδρες της κατάφεραν να προξενήσουν καίριο πλήγμα κατά του κυκλώματος του παρεμπορίου και των πλανόδιων πωλητών του.

Έτσι λοιπόν,αργά εχθές το βράδυ μετά από συντονισμένη επιχείρηση έπιασαν έναν νεαρό,ο οποίος πουλούσε μεγάλη ποσότητα κουλουριών,χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τα κουλούρια προφανώς έχουν κατασχεθεί από τις αρχές ως αποδεικτικό στοιχείο φοροδιαφυγής ,αλλά ο κίνδυνος να μπαγιατέψουν και να χαθούν πολύτιμα στοιχεία για την υπόθεση είναι ορατός.

Να σημειώσουμε,ότι στον νεαρό επιβλήθηκε πρόστιμο αξίας 200 ευρώ και στον προμηθευτή του πρόστιμο αξίας 300 ευρώ.

Να σημειώσουμε επίσης,ότι στον νεαρό πολύ πιθανό να του επιβληθεί και η ποινή της ”ισοβίου”απομάκρυνσής του από τις εισόδους των εκκλησιών αφού είναι πιθανόν να διαπράξει πάλι το ίδιο αδίκημα στο μέλλον.

Ανακουφισμένη η Μητρόπολη της Έδεσσας,αφού πια οι είσοδοι των εκκλησιών είναι άνετα προσβάσιμες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Υπουργείο οικονομικών ετοιμάζεται να απονείμει τα εύσημα σε όλους όσους κατέστειλαν το παρεμπόριο κουλουριών.

Μετά από όλα αυτά,σίγουρα θα πρέπει να συγχαρούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία.!

www.edessaika.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε νεαρό που πουλούσε κουλούρια έξω από εκκλησία της Έδεσσας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: