6 Απρ 2018

Ο Τσοχατζόπουλος σκέφτεται να καταθέσει αίτηση απονομής χάριτος

Ο Τσοχατζόπουλος σκέφτεται να καταθέσει αίτηση απονομής χάριτος

Το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτηση απονομής χάριτος σκέφτεται σοβαρά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ακολούθησε πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου οι γιατροί τού τοποθέτησαν βηματοδότη στην καρδιά.

Ο 78χρονος πρώην υπουργός, που εκτίει την ποινή του στις φυλακές Χαλκίδας, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα εξαιτίας της συγκεκριμένης επέμβασης αλλά και της γενικότερης κατάστασής του νοσηλεύτηκε, μετά την επέμβαση, στο νοσοκομείο των φυλακών «Άγιος Παύλος» αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Οι νομικοί του εκπρόσωποι μελετούν το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη συγκεκριμένη διαδικασία, καθώς γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την τοποθέτηση βηματοδότη, τον περασμένο μήνα ο δικηγόρος του Γ. Παγορόπουλος είχε δηλώσει ότι «ο Άκης είναι τελειωμένος, δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματά του μέσα σε μια φυλακή».

Και η ψυχολογική του κατάσταση είναι όμως κακή καθώς έχουν διαταραχθεί πλήρως οι σχέσεις του με τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία πριν μερικούς μήνες ζήτησε διαζύγιο.

Με βάση τη νομοθεσία η απονομή χάριτος αποτελεί αρμοδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας και ασκείται με βάση τη γνώμη του Συμβουλίου Χαρίτων και τη σύμφωνη ή διάφορη με αυτήν πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Τσοχατζόπουλος σκέφτεται να καταθέσει αίτηση απονομής χάριτος
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: