Η τελειωμένη μαστουρωμένη πνευματικά  Στόρμι Ντάνιελς: Ποζάρει με την αμερικανική σημαία στο Penthouse
Η τελειωμένη μαστουρωμένη πνευματικά  Στόρμι Ντάνιελς: Ποζάρει με την αμερικανική σημαία στο Penthouse

Την θυμάστε την θηλύκια antifa στην Αμερική που έφαγε γροθιά στην μούρη απο έναν καυκάσιο? μαντέψτε τι σχέση έχει τώρα εκείνη με την εικονιζόμενη όσοι διαθέτουν στοιχειώδες νοημοσύνη και με αυτο:

Μάθαμε όλα τα π@ρνο site του ανατολικού Μπλοκ, απο τα span link τους, δηλαδή ιντερνετικό πόλεμο που κάνουν (antiseo - για να βλάψουν και να κάνουν κακό σε μια ανεξάρτητη "ενοχλητική" σελίδα και ταυτόχρονα προωθούν δίκες τους με βοηθεια facebook google και πολύ χρήμα για προώθηση).

Έβαλαν την Στόρμι Ντάνιελς να λέει ψέμματα κατά του Τράμπ...Άλλα οπως έχουμε ξανά πει αν η μάζα δεν ηταν τοσο ηλίθια ο κόσμος θα ηταν καλύτερος!και όσο δίνουν "πάτημα" τοσο πιο πολλά θα κανουν ... Μήπως ξέρετε οτι όλες αυτές οι δήθεν "έγκυρες πήγες" που διαβάζουν μετά μανίας, και ειναι σε πρώτες θέσεις ανήκουν στο σύστημα; ποιος πληρώνει νομίζεται τους 5-10-20 και άνω αριστερούς συνήθως ψευδό-δημοσιογράφους? το να διαβάζουν ως "έγκυρες πήγες" κήρυκες του ψεύδους που τους κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα τους μας ξεπερνάει!σαν μην φτάνουν όλα αυτα, έχουν φτάσει σε σημείο να έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους, τέλος η είδηση οπως την βάζουν χωρίς τα άνωθεν :

Το τεύχος θα περιλαμβάνει και μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, που θα κάνει πολλούς να... κοκκινίσουν Το εξώφυλλο για το τεύχος Μαΐου του ανδρικού περιοδικού Penthouse έκανε το ντεμπούτο του την Τρίτη, με την διάσημη πλέον π@ρνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς να ποζάρει σε αυτό ολόγυμνη και τυλιγμένη με την αμερικανικη σημαία.

Η Ντάνιελς, της οποίας η φήμη εκτοξεύθηκε μετά τις αποκαλύψεις της περί του παράνομου ερωτικού δεσμού της με τον Τραμπ, τον καιρό που αυτός είχε ήδη παντρευτεί τη Μελάνια, φωτογραφίζεται κοιτώντας κατάματα τον φακό, και καλύπτοντας (μόλις και μετά βίας) το πλούσιο στήθος της με την «αστερόεσσα» και το ένα χέρι της.

Εκτός από την αποκαλυπτική της φωτογράφιση, από την οποία οι φαν της πήραν μόλις μία γεύση εχθές, το τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο θα περιέχει και μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη της π@ρνοστάρ.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του περιοδικού, ο ρεπόρτερ του Penthouse έθεσε ερωτήσεις στην Στόρμι που δεν είχαν το θάρρος να τη ρωτήσουν άλλοι δημοσιογράφοι, και έτσι η συνέντευξη αναμένεται... άκρως ενδιαφέρουσα.

Ο εκπρόσωπος δεν ανέφερε πόσα πλήρωσε το περιοδικό για τη γυμνή φωτογράφηση της Ντάνιελς, η οποία έχει ήδη προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εξαιτία της ασεβούς - κατά πολλούς - χρήσης της αμερικανικής σημαίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications