Η προειδοποίηση μαριονέτας ψευδό-επιστήμονα δήθεν αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ – Φτιάξτε άμεσα βάσεις στην Σελήνη και τον Άρη!
Η προειδοποίηση μαριονέτας ψευδό-επιστήμονα δήθεν αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ – Φτιάξτε άμεσα βάσεις στην Σελήνη και τον Άρη!

Μέχρι να βρουν άλλη μαριονέτα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters και λοιπά καθεστωτικά ΜΜΕ θα συνεχίσουν να βαζουν τι είπε αυτός ο "μεγάλος επιστήμονας" χωρίς καμιά εφεύρεση και με αμπελοφιλοσοφίες χωρίς ουσία! αρκεί να δει κάνεις τι λένε για αυτόν οι αριστεροί,και οτι λένε αυτοι οι κήρυκες της υποκρισίας και του ψεύδους με πάθος ειναι ακριβώς το αντίθετο σε όλα!εμείς δεν έχουμε δει στο google να υμνούν αληθινούς επιστήμονες πάντως τοσο καιρό!!

Ας αναφέρουμε μερικούς έτσι για την ιστορία και που δεν έχουμε δει στο λογότυπο της google, σημειώστε οτι όλοι ηταν απο την άγια ρωμαϊκή αυτοκρατορία και Γερμανική Αυτοκρατορία πριν διασπαστούν σε χώρες, ηταν "Ούννοι και μόγγολοι" συμφωνα με την προπαγάνδα τους και ΗΟΑΧ ενώ Ούννοι και μόγγολοι ηταν οι κομμουνιστές αυτοί ηταν οι προγονοί των αριστερών στην σημερινή Γερμάνια οι μπολσεβίκοι αποδεδειγμένα, που έκαναν τους ομαδικούς βιασμούς το 1945(για να γεμίσει και εκεί αριστερούς και ξαφνικά μετά το 1945 σταμάτησε να βγάζει εφευρέτες η γερμάνια), αληθινοί επιστήμονες στην λήθη:

Φρίντριχ Βίλχελμ Νίτσε,Άντον Φλέττνερ ( το πρώτο ελικόπτερο στον κόσμο Flettner Fl 282 Kolibri),Κόνραντ Τσούζε(ανέπτυξε τον πρώτο υπολογιστή στον κόσμο), Βίλχελμ Ρέντγκεν (ακτίνες Χ),Nicolaus August Ottο(εφευρέτης της πρώτης μηχανής εσωτερικής καύσης),Werner von Braun( βαλλιστικοί πύραυλοι ),Rudolf Christian Karl Diesel( Γερμανός μηχανικός και εφευρέτης,κινητήρας ντίζελ),Ernst Werner von Siemens(τηλέγραφος ηλεκτρικός σιδηρόδρομος κτλ), Άρνολντ Σόμμερφελντ (φυσικός με τεράστια συνεισφορά στην εξέλιξη της ατομικής και κβαντικής φυσικής),Ρούντολφ Κλαούζιους (ο θεμελιωτής της θερμοδυναμικής),Ρούντλφ Σρίβερ (αντιβαρύτητα), Χανς φον Οχάιν & Ερνστ Χάινκελ(κινητήρας αεριώθησης τζετ το πρώτο αεριωθούμενο αεροσκάφος),Βίλχελμ Ράιχ, Nikola Tesla(χωρίς σχόλια!) και πολλοί άλλοι.

-----------

Τον Μάρτιο του 2017 ο Χόκινγκ είχε καλέσει τις μεγάλες χώρες του πλανήτη να επισπεύσουν τις αποστολές αστροναυτών και τη δημιουργία βάσεων στη Σελήνη και στον ‘Αρη, προκειμένου να δώσουν στην ανθρωπότητα έναν ευρύτερο στόχο, αλλά και μια διέξοδο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στη Γη – κάτι καθόλου απίθανο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι του -αλλά πάντα ενήμερος για τα τεκταινόμενα και ανήσυχος για το μέλλον- Βρετανός επιστήμονας είχε δηλώσει ότι μέχρι το 2020 πρέπει να έχουν φθάσει ξανά στη Σελήνη αστροναύτες και να χτισθεί τελικά εκεί μια βάση μέσα στα επόμενα 30 χρόνια. Για τον ‘Αρη, είπε ότι οι αστροναύτες πρέπει να πατήσουν εκεί το πόδι τους έως το 2025 και αργότερα να δημιουργηθεί κι εκεί μια βάση.

Ενώ ακόμη καλύτερα θα ήταν, όπως είχε πει, αν μπορούσαμε να φθάσουμε στους πλανήτες του κοντινότερου στη Γη άστρου, του Εγγύτατου του Κενταύρου, σε απόσταση περίπου 4,5 ετών φωτός, οι οποίοι υπάρχουν ενδείξεις πως είναι φιλόξενοι για ζωή, ιδίως ο Proxima Centauri b, που εμφανίζει αρκετές ομοιότητες με το δικό μας πλανήτη.

Βέβαια, με τα σημερινά μέσα, θα χρειάζονταν τρία εκατομμύρια χρόνια για να γίνει ένα τέτοιο ταξίδι. Γι’ αυτό, δεν είχε αποκλείσει ότι μια μέρα οι άνθρωποι μπορεί να ταξιδεύουν πολύ πιο γρήγορα πάνω σε μια ισχυρή ακτίνα φωτός, εκμεταλλευόμενοι τη θεωρία σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Μιλώντας στο φεστιβάλ επιστήμης και τέχνης Starmus στο Τροντχάιμ, σύμφωνα με το BBC, o Χόκινγκ είχε τονίσει την ανάγκη να αναβιώσει το διαστημικό πρόγραμμα με πιο φιλόδοξους στόχους.

«Η εξάπλωσή μας στο διάστημα θα αλλάξει τελείως το μέλλον της ανθρωπότητας. Ελπίζω ότι θα ενώσει τα ανταγωνιζόμενα κράτη προς ένα κοινό στόχο: να αντιμετωπίσουμε την κοινή για όλους μας πρόκληση».

Σύμφωνα με τον Χόκινγκ, η Γη απειλείται από την κλιματική αλλαγή, την εξάντληση των φυσικών πόρων και την κατάρρευση της βιοποικιλότητας, γι’ αυτό τα διαστημικά ταξίδια είναι ζωτικής σημασίας, προκειμένου να διασφαλισθεί το μέλλον της ανθρωπότητας.

«Ξεμένουμε από χώρο και τα μόνα μέρη να πάμε, είναι οι άλλοι κόσμοι. Είναι καιρός πια να εξερευνήσουμε άλλα ηλιακά συστήματα. Η εξάπλωσή μας σε αυτά ίσως είναι το μόνο πράγμα που θα μας σώσει από τους εαυτούς μας. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι αναγκαίο οι άνθρωποι να αφήσουν τη Γη» δήλωσε ο Χόκινγκ. «Δεν πρέπει να αρκούμαστε να απολαμβάνουμε το σύμπαν, από τη βολή της Γης. Η Γη απειλείται από τόσα πολλά πράγματα, που είναι δύσκολο να είμαι θετικός», είχε προσθέσει.

Όπως είχε προειδοποιήσει, σε βάθος χρόνου δεν υπάρχει μέλλον για τους ανθρώπους στον πλανήτη μας, ο οποίος κάποια στιγμή μπορεί να χτυπηθεί από αστεροειδή. Τόνισε ότι η αποίκιση άλλων κόσμων πρέπει να γίνει συντονισμένα από όλα τα μεγάλα κράτη και να «ανυψώσει» συλλογικά την ανθρωπότητα.

«Η αποίκιση άλλων πλανητών δεν είναι πια επιστημονική φαντασία, αλλά μπορεί να γίνει επιστημονικό γεγονός. Αν η ανθρωπότητα πρόκειται να συνεχίσει για άλλο ένα εκατομμύριο χρόνια, το μέλλον μας βρίσκεται στο να πάμε με τόλμη εκεί που κανείς άλλος δεν έχει πάει πριν. Ελπίζω για το καλύτερο. Πρέπει να ελπίζω. Δεν έχουμε άλλη επιλογή», κατέληξε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications