21 Απρ 2018

Το παράπονο του Κωστόπουλου: «Είμαι εδώ και πολλά χρόνια σάκος του μποξ»

Το παράπονο του Κωστόπουλου: «Είμαι εδώ και πολλά χρόνια σάκος του μποξ»

Την απάντησή του στην κριτική που του ασκήθηκε, με αφορμή τη δήλωση ότι ξεβλάχεψε την Ελλάδα, έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Ζω στη χώρα του απόλυτου σχιζοφρενούς ατόμου. Εγώ στην πλάκα είπα πως μου καταλογίζουν ότι έχω καταστρέψει την Ελλάδα, έφερα την κρίση και δεν ξέρω, κατά πάσα πιθανότητα και την κρίση του όζοντος, ότι μια χαρά καλό έκανα και «ξεβλάχεψα» ένα μέρος που προφανώς τα διάβαζε από αυτούς που θέλουν να δουν Ευρώπη.

Μια έκφραση που εγώ την χρησιμοποιώ για την πάρτη μου, για τον εαυτό μου, «πήγα στο Παρίσι από τον Βόλο και ξεβλάχεψα». Είμαι εδώ και πολλά χρόνια σάκος του μποξ και το ξέρετε, αν το έλεγε ένας άλλος άνθρωπος δεν θα έλεγαν τίποτα.

Υπάρχει μια ασθένεια, δεν θέλει κάποιος να καταλάβει την ουσία αυτών που λες και θέλει απλά να σε δολοφονήσει όπως μπορεί με ένα γραπτό κείμενο», ανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Το παράπονο του Κωστόπουλου: «Είμαι εδώ και πολλά χρόνια σάκος του μποξ»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: