Δύο περιπτώσεις παράξενων οραμάτων από τον  “Παράδεισο”!!!
Δύο περιπτώσεις παράξενων οραμάτων από τον  “Παράδεισο”!!!

Η πρώτη περίπτωση συνέβη στην Raisa Remizova από την πόλη Serpukhov στην περιοχή της Μόσχας, μια γυναίκα μέσης ηλικίας, την τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σε μια από τις φθινοπωρινές μέρες, συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι ήταν έξω από το σώμα της. Είδε μπροστά της κάτι σαν ένα ποτάμι ή ... Δεν μπορούσε να δώσει καλύτερη περιγραφή. Στην απέναντι όχθη του "ποταμού", είδε μυστηριώδεις λευκές φιγούρες να κινούνται μπρος και πίσω.

Η Raisa θυμάται: - Αναρωτιόμουν που βρισκόμουν και ολα φαίνονταν περίεργα ομαλά. Είναι ενδιαφέρον ότι ενώ εγώ δεν ήμουν τουλάχιστον έκπληκτη για το τι συνέβαινε. Στην πρώτη φιγούρα που με πλησίασε, αναγνώρισα μια συγγενή μου μια θεία μου. Με κοίταξε με τρόμο και ρώτησε σθεναρά: "Γιατί είσαι εδώ;" Είναι ακόμα νωρίς και μετά από μια παύση, πρόσθεσε: "Ελέγχουμε κάθε λεπτό."

Στα πόδια κάτω από τη λευκή ρόμπα,είχε μερικούς μώλωπες που ήταν αισθητές.
"Τι είναι αυτοι οι μώλωπες;" Ρώτησε η Raisa. Η θεία απάντησε: " νύφη μου, αυτό ειναι απο το κακό που με χτύπησε." Και συνεχίζει να λέει, "ηταν πολύ φρικτός που με πλησίαζε γρήγορα", αλλάζοντας το πρόσωπό της και με μια δυνατή φωνή διέταξε: "φύγε από δω αμέσως".Η Raisa ολοκληρώνει το πρώτο μέρος της ιστορίας με αυτά τα λόγια: - Έτσι δεν κατάφερα να μάθω, και το επόμενο δευτερόλεπτο συνειδητοποίησα τον εαυτό μου στο δικό μου φυσικό σώμα.

Ας πούμε ότι όλα αυτά τα ονειρευόταν. Ωστόσο,το δεύτερο μέρος της εκπληκτικής ιστορίας της δεν αφήνει περιθώρια. Μετά από περίπου μία ώρα από το παράξενο "όνειρο", η Raisa Remizova έλαβε ένα επείγον τηλεγράφημα για τον θάνατο της θείας της. Και αμέσως πήγε στην κηδεία της.

Όταν έμεινε για λίγο στο δωμάτιο όπου είχαν το πτώμα της νεκρής θείας της,θυμήθηκε το παράξενο «όνειρο» και τράβηξε το σεντόνι που καλύπτει το πτώμα της θείας της για να την δει . Στα πόδια της είδε ακριβώς τους ίδιους μώλωπες που είδε στα πόδια της σε αυτό το "όνειρο"! Από τις συνομιλίες με τους συγγενείς για να μάθει τι έγινε και πως πέθανε, σύντομα έμαθε ότι είχε γίνει ένας άγριος άσχημος καυγάς στο σπίτι,και την χτύπησε βίαια ο άντρας της. Ο θάνατός της ήταν το αποτέλεσμα ξυλοδαρμού.

Το όραμα ενός αντιφρονούντα σε κομμουνιστικο καθεστώς
Μια ενδιαφέρουσα περιγραφή ενός άλλου παράξενου "οράματος" μπορεί να βρεθεί σε ένα από τα βιβλία του Βλαντιμίρ Μπουκόφσκι - Vladimir Bukovksy, ( νευροφυσιολόγος και συγγραφέας, που γεννήθηκε το 1942), πρώην σοβιετικός αντιφρονών,που προειδοποιεί ότι η ΕΕ μετατρέπεται σε σοβιετικού τύπου δικτατορία χωρίς να έχει άδικο,έλεγε οτι η Ευρωπαϊκή Ένωση βαδίζει ολοταχώς στο να γίνει μια άλλη Σοβιετική Ένωση.

Αντιμετώπισε το κομμουνιστικό μίσος σε φυλακές και σε κομμουνιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης,μια φορά όταν έμεινε πάλι σε κομμουνιστικές φύλακες, είχε μια απίστευτη εμπειρία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βρέθηκε ξαφνικά σε κάποιο παράξενο μυστηριώδη χώρο, όπου υπήρχαν πολλοί, οι οποίοι ονομαζόταν συμβατικά "άνθρωποι". Ο Bukovsky γράφει: "Όλοι τους συνδέονταν με πολύ σύνθετες ψυχολογικές σχέσεις. Από μια λέξη η ενα ερώτημα που ήθελε λύση,που με τη σειρά του, επηρέαζε σε όλους τους όλους. Επομένως, καθένας από τους παρόντες πρέπει συνεχώς να παράγει απίστευτα περίπλοκους υπολογισμούς στο μυαλό του, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πιθανές λύσεις των άλλων. Και αυτοί οι υπολογισμοί δεν έχουν τέλος, καθώς δεν υπάρχει τέλος στον αριθμό των πιθανών συνδυασμών ... Όλοι συγκεντρωμένοι συνδέονται στενά με χιλιάδες σχέσεις. Ταυτόχρονα, όλοι προσπαθούν να φαίνονται εντελώς ξέγνοιαστοι.

Πρώτον, η θεία της Raisa Remizova πέθανε λίγο μετά από το "όραμα" την Remizov. Και δεύτερον, το γεγονός ότι στο "όραμα" της ύπαρχε κάτι σαν ποτάμι. Τα αρχαία ελληνικά κείμενα περιέχουν αναφορές για ένα ποτάμι - "ο ποταμός των νεκρών". Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των Ελλήνων, στην απέναντι όχθη του ποταμού,αρχίζει στην πραγματικότητα ένας άλλος κόσμος.

Για να φτάσουν εκεί, οι ψυχές των νεκρών πρέπει να περάσουν τον "ποταμό των νεκρών" που ειναι σαν ένα εμπόδιο, που έχει πολλές διαφορετικές ονομασίες και παραλλαγές - φράγμα ,πύρινο ποτάμι, χαράδρα, και αλλα παρόμοια,όπως αναφέρει εξάλλου ο Αμερικανός ψυχίατρος R. Moody, συγγραφέας του παγκοσμίου φήμης βιβλίου «ζωή μετά τη ζωή». H Raisa Remizova προφανώς πήγε για λίγο σε ένα είδος "αίθουσας αναμονής" της μετά θάνατον ζωής. Όσο για τον Βλαντιμίρ Μπουκόφσκι; δεν μπορεί να δοθεί απάντηση που πήγε και τι είδε... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications