11 Απρ 2018

Ο Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι έχει σχέδιο να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας

Ο Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι έχει σχέδιο να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας

Με τη φράση ‘κάποιος πρέπει να κάνει τη βρόμικη δουλειά” ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκαλύπτει στο δίκτυο TRT τα σχέδιά του να διεκδικήσει την πρωθυπουργία της Ελλάδας.

Σε συνέντευξή στο TRT ο Γιάνης Βαρουφάκης λέει ότι θα κατέβει με το νέο κόμμα στις εκλογές διεκδικώντας να γίνει ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Μέσα σε μια συνέντευξη μόλις 73 δευτερολέπτων ο πρώην υπ. Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης προλαβαίνει να ρίξει ειδησεογραφικές «βόμβες» για μια ακόμη φορά.

Εκτοξεύοντας αιχμές προς τους πρώην συντρόφους του στην ελληνική κυβέρνηση και λέγοντας ότι ένιωθε αβοήθητος όταν βρισκόταν στην Αθήνα και όχι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες ο Γιάνης Βαρουφάκης δείχνει ότι λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση του κόμματός του, είναι έτοιμος να βάλει τον πήχη αρκετά ψηλά.

Έτσι σε ερώτηση του δημοσιογράφου του δικτύου TRT World για το αν θα θέσει υποψηφιότητα για πρωθυπουργός ο ίδιος απαντά: «Μοιάζει με εφιάλτη να γίνεις πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Όμως είναι μια βρώμικη δουλειά που κάποιος πρέπει να την κάνει».

tilestwra
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι έχει σχέδιο να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: