Λαμία: Αδέσποτα σκυλιά τραυμάτισαν 8χρονο κοριτσάκι
Λαμία: Αδέσποτα σκυλιά τραυμάτισαν 8χρονο κοριτσάκι

Το ένα από τα πέντε σκυλιά δάγκωσε το παιδί στο πόδι ενώ έκανε ποδήλατο

Για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις 24 ώρες, ένα ανήλικο κοριτσάκι βρέθηκε στα δόντια αγριεμένων αδέσποτων σκυλιών στη Λαμία, όπου τα αλλεπάλληλα κρούσματα επίθεσης από μια αγέλη άγριων σκύλων έχουν προκαλέσει αγανάκτηση στους κατοίκους που ζητούν την άμεση λήψη μέτρων.

Το 8χρονο κοριτσάκι έκανε ποδήλατο μαζί με τον πατέρα του, το απόγευμα της Τρίτης στο ύψος του ΤΕΙ Λαμίας, όταν ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένο από μια αγέλη πέντε αδέσποτων σκύλων που άρχισαν να γαβγίζουν άγρια.

Ένα από τα σκυλιά, μάλιστα, επιτέθηκε στο τρομοκρατημένο κορίτσι και το δάγκωσε στο πόδι, πριν προλάβει να επέμβει ο πατέρας του και να τα τρέψει σε φυγή! Η 8χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου της έγινε αντιλυσσικός ορρός και αποχώρησε.

Είχε προηγηθεί, το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, άλλη επίθεση αδέσποτων σε έναν πατέρα και τις δύο κόρες του που περπατούσαν ανυποψίαστοι.

Τα κορίτσια πρόλαβαν να απομακρυνθούν, αλλά ένα από τα συνολικά επτά σκυλιά δάγκωσε στο πόδι τον πατέρα τους, ο οποίος απέφυγε τα χειρότερα χάρη σε έναν περαστικό οδηγό που σταμάτησε και άρχισε να κορνάρει για να φοβηθούν τα σκυλιά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications