Κωστόπουλος: «Θεωρώ άδικο να μην είμαι στην τηλεόραση»
Κωστόπουλος: «Θεωρώ άδικο να μην είμαι στην τηλεόραση»

Μετά τη δήλωση για το «ξεβλάχιασμα» της Ελλάδας ο Πέτρος Κωστόπουλος επανήλθε και δηλώνει πως είναι άδικο να λείπει από την τηλεόραση.

Μέσα από συνέντευξη του στη Real ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τη συγχώρεση, την τηλεόραση και το γεγονός πως θεωρεί άδικο να απουσιάζει απ’ αυτήν και για το πώς κρίνει τα νέα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Είσαι άνθρωπος που συγχωρεί εύκολα;

Παλιά ναι, αυτόµατα. Τώρα δεν θέλω πια. ∆εν θέλω να συγχωρώ, κουράστηκα να συγχωρώ. Μόνο τα παιδιά µου µπορώ να συγχωρώ. Οποιος πια µου κάνει φάουλ, έφαγε σουτ, «x» και γκολ. Οι βλακώδεις µεγαλειότητες τελείωσαν. Θέλω ο καθένας να παίρνει αυτό που του αξίζει.

«Στον καθένα η κόλασή του», που λένε και οι Γάλλοι. Οχι ότι θα του κάνω τίποτα, αλλά µακριά από µένα. Αποµακρύνω ανθρώπους και προσεταιρίζοµαι νέους. Ηδη στη νέα µου δουλειά βρήκα πολύ καλούς καινούργιους φίλους.

Σε ενδιαφέρει πάντα η τηλεόραση;

Εστω κι αν φανεί ψωνίστικο, πιστεύω ότι η τηλεόραση και µου πάει, και τη δουλειά αυτή την έκανα καλά. Θεωρώ άδικο το ότι δεν είµαι εκεί. Πες µε… ψώνιο, αλλά αυτό πιστεύω κοιτάζοντας τα πρόσωπα στην τηλεόραση. Βέβαια, το κάθε κανάλι έχει τη δική του λογική, διαλέγει τους ανθρώπους που του κάνουν και οι επιλογές κρίνονται από τον κόσµο. ∆εν θα πω εγώ στους άλλους τι θα κάνουν.

Εχεις δει κάποιο νέο πρόσωπο που να σου έκανε κλικ; Οχι, δεν είδα, δεν έχω και χρόνο.

Τρέχω µε το µαγαζί, τα βράδια παίζω µουσική, κάνω και ως dj περιοδεία στην επαρχία, ετοιµάζω το νέο εστιατόριο. ∆εν έχω χρόνο να βλέπω εκποµπές. Βλέπω Ολυµπιακό στο µπάσκετ, βλέπω καµιά ταινία, άλλωστε εκποµπές δεν υπάρχουν πια. Τι να κάνω; «Survivor» θα δω τώρα ή «Power of love»;

Γι’ αυτό χάρηκα που βγήκε ο Λαζόπουλος και έκανε µια ανθρώπινη εκποµπή. Το «Τσαντίρι» δεν µου άρεσε, αλλά οι «10 µικροί Μήτσοι» ήταν ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η ελληνική τηλεόραση. Μακάρι να επαναληφθεί η επιτυχία των «Μήτσων», παρότι άλλαξαν οι εποχές.

Ελεος πια µε τα ριάλιτι. Ολα στηρίζονται στην κατινιά και στην ίντριγκα. Ακόµα και στο «ΜastrerChef» ίντριγκα µπήκε. Σαν ρωµαϊκή αρένα είµαστε, να βλέπεις να τσακώνονται, να ξεµαλλιάζονται, να ταπεινώνονται. Αυτό µας αξίζει ως λαός; Και βλέπω κάτι εντελώς αντιτηλεοπτικό, να ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα σε 10 διαφορετικές εκποµπές.

∆εν είναι το Azax ο παρουσιαστής, που τα καθαρίζει όλα. Στην Αµερική και στην Ευρώπη οι παρουσιαστές ζουν και πεθαίνουν µε µια εκποµπή. Σε βαριέται ο άλλος να σε βλέπει να κάνεις τον Βέγγο σε 10 εκποµπές. Τα κανάλια, πιστεύω, πολλές φορές καίνε τους ανθρώπους τους.

Πηγή: Real

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications