27 Απρ 2018

Τα ρωσικά και κινεζικά όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας ανησυχούν τις ΗΠΑ

Τα ρωσικά και κινεζικά όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας ανησυχούν τις ΗΠΑ

Ο στρατηγός Robert Neller, διοικητής του Ναυτικού Σώματος, εξέφρασε την ανησυχία του για τις αυξανόμενες ικανότητες του κινεζικού και του ρωσικού στρατού.

Κατά τη διάρκεια ακρόασης της Γερουσίας, ο Robert Neller δήλωσε ότι η ανάπτυξη και η απόκτηση όπλων ακριβείας μεγάλης εμβέλειας από τους επικεφαλής ανταγωνιστές των ΗΠΑ - Κίνα, Ρωσία, Βόρεια Κορέα, Ιράν και βίαιες εξτρεμιστικές οργανώσεις (VEO) εντός της αποτελεσματικής εμβέλειας των συστημάτων όπλων τους.

Ο στρατηγός σημείωσε ότι οι περισσότερες προωθημένες βάσεις των πεζοναυτών δεν προστατεύονται επαρκώς από πιθανά χτυπήματα, γεγονός που υπονομεύει την ικανότητά τους να προετοιμάζουν και να διεξάγουν πολεμικές επιχειρήσεις, ώστε τώρα οι ΗΠΑ να μην μπορούν να προσχωρήσουν σε στρατιωτικές έννοιες βασισμένες σε μη αμφισβητούμενο έλεγχο της θάλασσας.

"Χρειαζόμαστε πρόσθετη ενίσχυση των εγκαταστάσεων μας για να συμπεριλάβουμε τα υπόστεγα αεροσκαφών και τις θέσεις διοίκησης, την ικανότητα ταχείας αποκατάστασης των ζημιών στους αεροσταθμούς μας και των πυρομαχικών με καθοδηγούμενα πυρομαχικά και προηγμένες δυνατοτήτες εναέριας άμυνας" - δήλωσε ο Robert Neller.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τα ρωσικά και κινεζικά όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας ανησυχούν τις ΗΠΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: