19 Απρ 2018

Καμμένος: Από το ΄74 έχουμε ακήρυχτο πόλεμο με Τουρκία

Καμμένος: Από το ΄74 έχουμε ακήρυχτο πόλεμο με Τουρκία

Για ύπαρξη ενός ακήρυχτου πολέμου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στο Αιγαίο από το 1974 μέχρι σήμερα, έκανε λόγο ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις που παραχώρησε σε δημοσιογράφους το πρωί της Πέμπτης.

«Από το 1974, η Τουρκία αποφάσισε να προχωρά σε παραβιάσεις του εναερίου χώρου. Εμείς, σεβόμενοι το Διεθνές Δίκαιο και τη δική μας κυριαρχία, αναχαιτίζουμε οτιδήποτε εισέρχεται στον δικό μας εναέριο χώρο.

Οι πιλότοι μας διώχνουν τον κίνδυνο και προσγειώνονται πάντα τελευταίοι», υποστήριξε ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι οι Τούρκοι αξιωματούχοι τον στοχοποιούν στις δηλώσεις τους, σημείωσε: «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές».

veteranos.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Καμμένος: Από το ΄74 έχουμε ακήρυχτο πόλεμο με Τουρκία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: