7 Απρ 2018

Η δύναμη της Ελλάδας !

Η δύναμη της Ελλάδας !

Ανέκαθεν η Ελλάδα ήταν το μήλον της έριδος για όλους εκείνους που θα ήθελαν να επηρεάσουν τις οικονομικές και γεωστρατηγικές ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και όχι μόνο. Στις προσπάθειες αυτές πάντα βρίσκονται πολιτικοί που λειτουργούν ως χρήσιμα εργαλεία .

Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι οι πολιτικοί είναι προδότες της πατρίδος ( αν και κάποιοι από ότι αποδείχθηκε το έπραξαν) . Κάτι τέτοιο θα ήταν απογοητευτικό σαν σκέψη ίσως και άδικο. Πώς όμως λέγεται αυτός που ενώ αντιλαμβάνεται προδοτική συμπεριφορά σιωπά , κλείνει τα μάτια είτε γιατί εμπιστεύεται τυφλά τον αρχηγό του , είτε διότι φοβάται.

Πώς λέγεται αυτός που για να φανεί λίγα λεπτά στο «γυαλί» αποκαλύπτει ανοήτως , πολύτιμα στρατιωτικά μυστικά. Και για να προλάβω κάποιους που θα πουν « μα ο εχθρός γνωρίζει», τους λέω ότι ο άντρας πρέπει να χαρακτηρίζεται από σύνεση ,συνέπεια, σοβαρότητα.

Ο πολιτικός άνδρας πρέπει επιπλέον να ξέρει και να το βουλώνει.

Ακούστηκε ποτέ σε τουρκική εκπομπή η λέξη φόβος ; Ακούστηκε ποτέ η πανωλεθρία που θα πάθουν εάν επιτεθούν ;

Όxι βέβαια , καθημερινά διαβάζουμε για τη ΜΙΤ , τα παρακλάδια της και το πόσο έχει εισχωρήσει στον Ελλαδικό χώρο. Η έπαρση του εχθρού είναι σύμμαχός μας, θυμηθείτε ο ατσούμπαλος και τερατώδης Γολιάθ , σωριάστηκε από ένα χαλίκι που πέταξε ο ασήμαντος Δαυίδ.

Ας πάψει λοιπόν να διαχέεται στον Ελληνικό λαό η αβάσιμη φοβία για το φοβερό και τρομερό Τούρκο, Αλβανό, Σκοπιανό ή ότι άλλο.

Ο Έλληνας , αποτελεί από μόνος του ένα φονικό όπλο , ένα οπλικό σύστημα που για να προστατέψει την οικογένειά του , το βιός του , το χώμα που πατά μπορεί να ξεσκίσει τους πλιατσικολόγους με ότι κρατά στα χέρια του . Ο βρωμιάρης κλέφτης της ελευθερίας μας πόσο είναι διατεθειμένος να θυσιαστεί;

Καλή Ανάσταση.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η δύναμη της Ελλάδας !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: