Γιατί ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας  Τσίπρας δεν εμφανίστηκε στην κηδεία του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου;
Γιατί ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας  Τσίπρας δεν εμφανίστηκε στην κηδεία του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου;

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μη χαλάσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πάσχα και να μην παραστεί στην κηδεία του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, παρά τις αρχικές διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου περί του αντιθέτου.

Με την πολιτεία να έχει κηρύξει τριήμερο Εθνικό πένθος για τον άδικο χαμό, ο φερόμενος ως Πρωθυπουργός της χώρας δεν πήγε και εκπροσωπήθηκε από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δείχνοντας, για μια ακόμη φορά, πως στα δύσκολα είναι εξαφανισμένος.

Πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για ζητήματα που συνδέονται με υποθέσεις, όπως οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, για τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος έχουν κατ επανάληψη εκφράσει απόψεις που δεν συνάδουν με το… κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Ο άδικος χαμός του σμηναγού εν ώρα καθήκοντος έλαβε διαστάσεις εθνικής τραγωδίας, μέσα στο κλίμα έντασης που έχει διαμορφωθεί με την Τουρκία, πολύ δε περισσότερο τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, έχοντας απογειωθεί από τη Σκύρο προκειμένου να αναχαίτιση τουρκικά αεροσκάφη.

Η… εξαφάνιση Τσίπρα και η απουσία του στην κηδεία την ώρα του Εθνικού Πένθους έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν στο Εξωτερικό. Οι ηγέτες των χωρών αναβάλλουν επίσημες επισκέψεις και συναντήσεις, επιστρέφουν προκειμένου να είναι παρόντες όχι μόνο στη διαχείριση αλλά και ενώπιον των πολιτών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications