«Φαρ Ουέστ» γίναμε κύριε Τόσκα - Ληστές πυροβόλησαν επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του.[Βίντεο]
«Φαρ Ουέστ» γίναμε κύριε Τόσκα - Ληστές πυροβόλησαν επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του.[Βίντεο]

Μάχη με τους ληστές για να προστατεύσει την οικογένειά του έδωσε ο 52χρονος επιχειρηματίας.

Στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά.
Σε «πολύ κρίσιμη» κατάστασή το θύμα καθώς υπέστη ρήξη ήπατος..
Οι δύο δράστες πυροβόλησαν τον 52χρονο δύο φορές στην πλάτη 

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται λίγα 24ωρα μετά την εισβολή ληστών σε σπίτι 88χρονου απόστρατου του Λιμενικού στην Γλυφάδα, ο οποίος αντέδρασε και τους πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος πριν τελικά να αφεθεί ελεύθερος.
Την αντίδραση του 88χρονου είχε καταδικάσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει ότι «εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ» παρομοιάζοντας την κίνησή του με τον... μακελάρη στο Πάρκλαντ της Φλόριντα.

Δραματική κατάληξη είχε η εισβολή ληστών σε σπίτι στην Κάτω Κηφισιά στις 5:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους δύο δράστες να πυροβολούν τον 52χρονο ιδιοκτήτη δύο φορές στην πλάτη και να τον τραυματίζουν σοβαρότατα.
Μάχη με τους ληστές για να προστατεύσει την οικογένειά .
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες τη στιγμή της εισβολής των δύο αδίστακτων ληστών εκτός από τον 52χρονο στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του.

Μία ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο ισόγειο της μονοκατοικίας στην Κηφισιά, επέτρεψε στους δύο διαρρήκτες να μπουν ανενόχλητοι στην οικεία.
Αρχικά έλεγξαν τους χώρους στο ισόγειο της μονοκατοικίας, ωστόσο, δεν έμειναν ικανοποιημένοι απ' αυτά που βρήκαν και ανέβηκαν στον α' όροφο. Ο 52χρονος, ο οποίος κοιμόταν, αντιλήφθηκε τους ληστές, βγήκε από το υπνοδωμάτιό του και είδε τους δύο άνδρες που είχαν καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Τότε, λίγο μετά τις 05:10 τα ξημερώματα, ήρθε αντιμέτωπος με δύο κουκουλοφόρους άνδρες. Οι ληστές επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, αυτός αντιστάθηκε και πάνω στη συμπλοκή ένας από τους κουκουλοφόρους τον χτύπησε με κάποιο αντικείμενο (σ.σ. πιθανότατα τη λαβή του πιστολιού ή κάποιο διαρρηκτικό εργαλείο) στο κεφάλι.

Επειδή όμως ο 52χρονος συνέχισε να αντιστέκεται ένας από τους ληστές τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση με τον διοικητή του νοσοκομείου να χαρακτηρίζει την κατάσταση του «πολύ κρίσιμη». Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος υπέστη ρήξη ήπατος, η οποία αντιμετωπίστηκε, ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν οι θωρακοχειρουργοί.

Τα πρώτα πλάνα από το σπίτι στο οποίο συνέβη η αιματηρή ληστεία:

Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τη σύζυγο του 52χρονου, η οποία, όμως, βρίσκεται σε κατάταση σοκ από όσα έζησε.
Οι άνδρες της Σήμανσης βρήκαν στο σπίτι δύο κάλυκες από πιστόλι.
«Ήταν καλός οικογενειάρχης, ο Θεός να τον βοηθήσει, εγώ στις 5 άκουσα θόρυβο περιπολικά, ασθενοφόρα» δήλωσε γείτονας του 52χρονου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications