3 Απρ 2018

Η Επιστροφή του Πολεμιστή … Μέσα από το cockpit του F-16 πάνω από Αιγαίο!

Η Επιστροφή του Πολεμιστή … Μέσα από το cockpit του F-16 πάνω από Αιγαίο!

Η Επιστροφή του Πολεμιστή καταγράφεται σε μια εικόνα Μέσα από το cockpit του F-16, πάνω από το νησί της Σκοπέλου,Όταν ζεύγος Ελληνικών F-16 απο μια ακόμη Αναχαίτιση και Εμπλοκή

Ο Έτερος Πολεμιστής του Ζεύγους των Μαχητικών Μας αποθανατίζει μέσα απο το cockpit του F-16 τον συνάδελφό του σε μια πανοραματική φώτο πάνω από το νησί της Σκοπέλου

Είναι η στιγμή που μετά την εκτέλεσης της Αποστολής αισθάνεται δυνατός και Ικανοποιημένος …Μπράβο στους Χειριστές μας που δεν καταλαβαίνουν απο πολλά -πολλά …Ούτε και αν κάποιοι τους έχουν κατεβάσει στο επίπεδο των Δημοσίων Υπαλλήλων & από πλευράς αμοιβών !

Από την μη περικοπή & του Πτητικού επιδόματος των Ιπταμένων μας , φαίνεται να …Κινδυνεύει ο Προϋπολογισμός της Ελλάδος !!! (Ωχ τα Χάλια μας που έγραφε και ο Σκαρίμπας )

veteranos.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Επιστροφή του Πολεμιστή … Μέσα από το cockpit του F-16 πάνω από Αιγαίο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: