Η δραματική στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν έναν τεχνικό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε  περιστατικό -  ΒΙΝΤΕΟ
ΒΙΝΤΕΟ: Η δραματική στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν έναν τεχνικό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε αληθινό περιστατικό!!

Τα γεγονότα αυτά συνέβησαν το 2014. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα δημοσιεύθηκε το βίντεο του συμβάντος μετά από αγωγή από την οικογένεια του θύματος κατά της αστυνομίας, πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό οπού οι αστυνομικοί σκότωσαν και τον τεχνικό της καταγραφής τους περιστατικού.

Το 2014, ο Bryce έπεσε νεκρός, κατα την διάρκεια προγράμματος σε ενα αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, πέθανε αφού πυροβολήθηκε από έναν πράκτορα ενώ γινόταν η μαγνητοσκόπηση στην Ομάχα .

Την περασμένη Τρίτη, ένας δικαστής απέρριψε το αίτημα της μη δημοσίευσης του βίντεο του περιστατικού και τώρα χρησιμοποιείται ως αποδεικτικό στοιχείο στην αγωγή για τον θάνατο που κατατέθηκε από την οικογένεια του θύματος.

Ο Bryce 38 ετών, συνεργάστηκε με την Αστυνομία της Ομάχα για να καταγράψουν ένα αληθινό περιστατικό ως επίδειξη της πραγματικότητας σχετικά με τις αστυνομικές δραστηριότητες. Την ημέρα του περιστατικού είχε δοθεί η εντολή στους αξιωματικούς να εισέλθουν σε ένα κτίριο όπου είχε αναφερθεί ληστεία. Ο επιτιθέμενος είχε ένα πιστόλι αέρος, αλλά οι αξιωματικοί πίστευαν ότι ήταν ένα αληθινό όπλο και άρχισαν να τον πυροβολούν.Ο ύποπτος με το όνομα Cortez Ουάσιγκτον, πέθανε απο τους πυροβολισμούς.

Ο Bryce φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο αλλα τραυματίστηκε από μια σφαίρα που εισήλθε απο την μασχάλη του, και προκάλεσε το θάνατό του αργότερα, το πως δέχτηκε σφαίρα απο τον αστυνομικό παραμένει ασαφές(δείτε το βίντεο παρακάτω)

Το 2016, ο αδελφός του θύματος, κατέθεσε αγωγή ισχυριζόμενος ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού Bryce ενήργησε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρχών και ότι ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα της κακής δράση της αστυνομίας.

"Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δράστη, ενώ πυροβολούσαν σκότωσαν και τον Bryce, ο οποίος είχε κρατήσει απόσταση ασφάλειας σύμφωνα με τις ενδείξεις", ανέφερε το έγγραφο.

Ο Christian Williams, δικηγόρος του Trevor,δήλωσε ότι τα οπτικοακουστικά στοιχεία μαζί με άλλα αποδεικτικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν στη δίκη, η οποία προγραμματίζεται μετά τον Ιούλιο. Tέλος δήλωσε ότι: "Είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη για να δείξουμε τη συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων στο περιστατικό, που οδήγησε στο θάνατο ενός τεχνικού ". ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 'COPS' video footage of 2014 fatal shooting at Wendy's released

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications