9 Απρ 2018

Από τροχαίο τελικά ο σκύλος με τα σπασμένα σαγόνια που όμως ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε!

Από τροχαίο τελικά  ο σκύλος με τα σπασμένα σαγόνια που όμως ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε!

Διαψεύστηκε τελικά η είδηση ότι υπήρχαν άνθρωποι που έβαλαν κροτίδες στο στόμα του σκυλάκου της φωτογραφίας με αποτέλεσμα να του γίνει ευθανασία λόγω της πολύ κακής κατάστασής του.

Είναι από τα λάθη που μπορώ να πω ότι χαίρομαι, επειδή δεν επιβεβαιώνεται ότι συνάνθρωποί μας στην τοπική μας κοινωνία βασάνισαν βάναυσα τον σκύλο που του έγινε ευθανασία λόγω της συνθλιβής των σιαγόνων.Όπως γράφει το tharrosnews

Το περιστατικό είναι αποτέλεσμα τροχαίου και όχι κροτίδας, όπως αναφέρθηκε σε σχόλιο που αναμετέδωσα. Οφείλω να το διορθώσω ευθαρσώς, καθώς έπεσα θύμα κακής πληροφόρησης και ελλιπούς διασταύρωσης.

Είναι παρήγορο που τελικά δεν ισχύει η είδηση του βασανισμού του σκύλου. Ωστόσο και πάλι έχουμε μια δυσάρεστη και από χρόνια κατάσταση του χτυπήματος και της εγκατάλειψης ζώων στο οδικό δίκτυο της χώρας. Θα πρέπει να το δούμε κι αυτό κάποια στιγμή.

freepen.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Από τροχαίο τελικά ο σκύλος με τα σπασμένα σαγόνια που όμως ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: