20 Απρ 2018

Aνδρέας Λοβέρδος: «Να μην αναρτούν οι πολίτες ελληνικές Σημαίες επί εθνικού εδάφους» – Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Aνδρέας Λοβέρδος: «Να μην αναρτούν οι πολίτες ελληνικές Σημαίες επί εθνικού εδάφους» – Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Σε μια καινοφανή δήλωση που καταδεικνύει πόσο ενσυνείδητα στον τρόπο σκέψης των πολιτικών μας έχει μειωθεί η εθνική κυριαρχία έναντι της Τουρκίας, προχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ή Κίνημα Αλλαγής) Α.Λοβέρδος στην τηλεόραση του Αlpha.

Πριν από λίγο ο βουλευτής δήλωσε ότι «πρέπει να αποφεύγουν οι Έλληνες να τοποθετούν την Ελληνική Σημαία (σ.σ. όπως έκαναν οι τρεις νέοι στα πέντε νησιά της Ικαρίας) γιατί μπορεί να προκληθεί «θερμό» επεισόδιο με την Τουρκία»!

Πρέπει να είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη που οι πολιτικοί της συμβουλεύουν τους πολίτες να μην αναρτούν εθνικές σημαίες επί εθνικού εδάφους εκτός πλέον εάν ο Α.Λοβέρδος ή ο όποιος Λοβέρδος θεωρεί «γκρίζα ζώνη» και όχι εθνικό έδαφος τα νησιά του Αιγαίου.

Σε σχετική δήλωση αλλά σε άλλο μήκος κύματος προχώρησε και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ο οποίος δεν αρνήθηκε το δικαίωμα του Έλληνα να αναρτά την Ελληνική Σημαία επί ελληνικού εδάφους αλλά πρόσθεσε το αυτονόητο ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος να την υπερασπιστεί με το αίμα του.

Ταύτιση απόψεων με πιο διπλωματικό τρόπο, με τον Έλληνα ΥΕΘΑ είχε και ο ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς «Εξωτερική πολιτική πρέπει να κάνει το υπουργείο Εξωτερικών, οι θεσμοί και τρίτον όποιος θέλει να πάρει πρωτοβουλία να σκέφτεται τι θα ακολουθήσει. Αν ανοίγεις μία πόρτα να σκεφτείς και το μετά» σχολίασε την ύψωση ελληνικών Σημαιών από νεαρούς σε βραχονησίδες στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων.

«Ασφαλώς να υψώσει κανεις σημαία, αλλά το πώς και το πότε θα υπερασπιστείς την ενέργειά σου πρέπει αν το σκεφτείς. Δεν ξέρω ότι κατέβηκαν σημαίες. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να γίνεται. Λέω ότι δεν μπορεί να γίνεται έτσι αυτό. Δεν είναι καλό να γίνεται εξωτερική πολιτική που δυσκολεύει τη χώρα» τόνισε ο Νίκος Κοτζιάς.

.pronews

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Aνδρέας Λοβέρδος: «Να μην αναρτούν οι πολίτες ελληνικές Σημαίες επί εθνικού εδάφους» – Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: