Τόσκας κατά 88χρονου: «Δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κάνει χρήση όπλου επειδή μπήκαν ληστές»
Τόσκας κατά 88χρονου: «Δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κάνει χρήση όπλου επειδή μπήκαν ληστές»

Τόσκας κατά 88χρονου: «Δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση» είπε και παραλλήλισε την πράξη του ηλικιωμένου με το… μακελειό στο Πάρκλαντ της Φλόριντα

Κριτική στον 88χρονο απόστρατο του Λιμενικού ο οποίος πυροβόλησε κατά των δύο ληστών που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα άσκησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Όλοι οι άνθρωποι που σκέφτονται κάπως συνετά σε αυτή τη χώρα καταδικάζουν φυσικά τις εγκληματικές πράξεις αλλά επίσης και τις περιπτώσεις αυτοδικίας» είπε ο κ. Τόσκας και συμπλήρωσε:

«Εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Εδώ πρέπει να εφαρμόζονται οι κανόνες και οι αρμόδες αρχές είναι που έχουν το δικαίωμα της νόμιμης βίας» γράφει το protothema.gr.

Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να παραλληλίσει όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα με το μακελειό στο Πάρκλαντ της Φλόριντα όταν έπεσαν νεκροί 17 άνθρωποι από τον μακελάρη Νίκολας Κρουζ.

«Μακάρι να μπορούσαμε να εξαλείψουμε τις εγκληματικές πράξεις, δεν πρέπει όμως αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο, δεν πρέπει να δούμε σκηνές και καταστάσεις που ακόμη και στην αμερικανική κοινωνία καταδικάζονται και βλέπετε τι σάλος έχει προκύψει από διαμαρτυρίες μαθητών στις ΗΠΑ που τόσο διαδεδομένο είναι το δικαίωμα αυτοάμυνας» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Real FM.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ο κυριος Τοσκας μπορει αμα θελει να μην κανει χρηση οπλου οταν θα μπουν στο σπιτι του οι ληστες.Μπορει να τους κανει καφε,να τους" κερασει"τα κορμια της συζηγου του και των παιδιων του,αμα θελει ας καθησει να τον παρουν και αυτον αλλωστε το sex το εχουν συνηθησει στην ευρωπαικη ενωση συνεχως στα τεσσερα καθονται.Εμεις θα αντιδρασουμε ως ωφειλουμε και θα πετσοκοβουμε οποιον θα μπαινει στα σπιτια μας.Του ευχομαι να μπουν συντομα στο δικο του για να δει...την γλυκα!
Αλλες μα%&κιες δεν ειχε να μας πει το γαι&€ρι;
Ποιος θα προστατεψει τον πολιτη;Που πληρωνουμε σαν μαλ&κες αστυνομικους για να φυλανε οχι εμας αλλα αυτα τα ανθρωπινα υβριδια που μας κυβερνανε και που εχει το καθε λαμογιο απο αυτους 10 αστυνομικους που τον φυλανε.
Εκ του ασφαλους μιλαει το καθ!κι;

Ανώνυμοςείπε...

Ο κ. Τοσκας μπορει να αφηνει τον κάθε εγκληματια να μπενει στο σπιτι του και να του κερασει και ουίσκι αν θελει. Φυσικα ο κ.Υπουργος θα εχει και ένα σωρο σωματοφυλακες αλλα όταν εγκληματιες μπουν στο δικο μου σπιτι δεν θα ξαναδουν το φως της ημερας ουτε και θα τους βρει κανεις. Εδώ στη Κυπρο εχουμε πολλους αγνοουμενους.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications