Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΜΑΖΑ ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Τι να κάτσεις να πεις σε προβληματικούς που διαβάζουν συμμορίτες ως έγκυρες πήγες? τι να κάτσεις να τους πεις όταν τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα του στην κυριολεξία, και μου έχουν σε πρώτες θέσεις σελίδες αριστερών που ειναι κήρυκες του ψεύδους και της υποκρισίας?

Ορδές ηλίθιων που παριστάνουν και τους μορφωμένους γιατί τους έδωσαν πτυχία και τους έμαθαν να γράφουν! άνθρωποι των γραμμάτων λέει, ειναι μορφωμένοι! έχουν μπερδέψει επι σκοπού την αληθινή μόρφωση με το αν ξέρει να γράφει κάποιος και ποσά πτυχία έχει απο ελεγχόμενα πανεπιστήμια! και υιοθετούν οτι του λένε ως άβουλα πρόβατα! και οι άραβες γράφουν κάτι ορνιθοσκαλισματα , τι πάει να πει αυτο οτι ειναι έξυπνοι? αν ηταν έτσι θα είχε έρθει απο αυτούς η επιστημονική πρόοδο κτλ!με την δίκη σας λογική ακόμα και τα εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας πχ θα πρέπει να θεωρούνται μορφωμένα τέρατα μορφώσεως απο τα αλλα τα αδέσποτα(!)

Σε κανένα σχολείο και κολέγιο δεν διδάσκουν την αληθινή γνώση,ούτε καν αληθινή ιστορία και αρχαιολογία,ζωντανό παράδειγμα: οι δήθεν μορφωμένοι με πτυχία έχουν πλήρη άγνοια ακόμα και για τα αυτονόητα,πρύτανης πανεπιστημίων που είχε περγαμηνές και είχε διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία αρχαίων φιλοσόφων δεν ήξερε ούτε πρόσφατη αληθινή ιστορία, έλεγε τις γνώστες χαζομάρες ως δεδομένα που έμαθε που στερούνται στοιχειώδους λογικής! και το μονο που έκανε ειναι να αντιγράφει αυτα που έλεγαν οι αρχαίοι! για να το παίζει μορφωμένη!

Συμπέρασμα? δεν υπάρχει λογική αυτο ειναι το πρόβλημα! τρέχτε σε έγκυρες πήγες ηλίθιοι να ενημερωθείτε και να σας χαϊδεύουν τα αυτιά, γιατί όταν σας λένε ως έχουν δεν σας αρέσει! ηλίθιοι νεοελληνες έχετε φτάσει σε σημείο οχι μονο να προωθείτε ψέμματα και προπαγανδες αλλα να έχετε ως δεδομένα τα ψεμματα και τα ιστορικά ψευδή τους!η κατάσταση σας ειναι τραγική!

Ο Σώρρας έκανε μερικά τραγικά λάθη! 1) νομίζει οτι στην Ελλάδα ειναι όλοι Έλληνες στο γένος ακόμα και οι Σημίτες κομμουνιστές! και λοιποί αμφιβόλου προέλευσης, 2) έχει υπερβολικό ελληνοκεντρισμό σε βαθμό δογματισμού το δόγμα τυφλώνει, 3) νόμιζε οτι θα τον άφηναν τοσο εύκολα, τα γνωστά γκοϊμ είδαν το δεντρό και οχι το δάσος (που νομιζουν οτι ειναι και απόγονοι Ελλήνων), και που καθοδηγούν οι Σημίτες τον έκραζαν.4) Σε πολλά έχει κάνει λάθος και σε αλλα έχει δίκαιο και έχει φτάσει πολύ κοντά .Και τέλος ούτε αυτός γνωρίζει τι παίζεται πραγματικά. Γιαυτό τον κυνήγησαν μεταξύ άλλων γιατί έχει ροή λογού και μπορούσε να μαζέψει πολλούς και σου λένε αν το αφήσουμε αυτός θα μαζέψει χιλιάδες και θα στραφούν εναντίον μας

Δείγμα πως χειραγωγούν την μάζα, σε εκείνο το βίντεο λέει οτι αν είχε υπουργό τον Κοτζιά υπονοώντας αν ηταν αυτός πρωθυπουργός ο Σώρρας δηλαδή, θα τον είχε εκτελέσει οπως ορίζει το σύνταγμα στους προδότες για έσχατη προδοσία και δείτε τι τίτλους βάζουν οι έγκυρες πήγες μαζικής εξαπάτησης:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Σαρακοστή συνθέτη λέξη απο το σάρρα και κοστης!!!!
και αυτός ο βλάκας λεει τους άλλους ζώα

Απο το νηπιαγωγιο ακόμα ξέρουν τα παιδάκια την τεσσαρακοστη
Αυτός ο μπούφος ο Σώρρας δεν ξέρει ότι η νηστεία κρατάει 40 ημέρες?
Ο οποίος κανει και ολόκληρη ανάλυση για την σάρρα και την μαρα!!!!!!

ειναι όντως σε καλο δρόμο

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications