27 Μαρ 2018

Το WikiLeaks αναφέρει για εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες

Το WikiLeaks αναφέρει για εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες

Ένα έγγραφο που κυκλοφόρησε το Wikileaks φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει αυτο που πιστεύουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες: δεν είμαστε οι μόνοι "έξυπνοι" στο σύμπαν.

Το WikiLeaks είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός μέσων ενημέρωσης, ο οποίος δημοσιεύει ανώνυμες αναφορές και έγγραφα με ευαίσθητο περιεχόμενο δημόσιου ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του, διατηρώντας την ανωνυμία των πηγών του.

Ο ιστότοπος ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2006, παρόλο που η δραστηριότητά του άρχισε τον Ιούλιο 2007-2008.Από τότε η βάση δεδομένων έχει αυξηθεί και συγκεντρώνει 1,2 εκατομμύρια έγγραφα. Ο δημιουργός του είναι ο Julian Assange από το The Sunshine Press.

Ο ίδιος ο ιστότοπος είναι ένας θησαυρός «μυστικών» ή καλύτερα ευαίσθητων πληροφοριών και αναμφισβήτητα, μεταξύ των 1.2 εκατομμυρίων δημοσιευμένων εγγράφων υπάρχουν και άυτα που μιλούν άμεσα για εξωγήινη ζωή.

Ένα έγγραφο με τίτλο: "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ" φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτό που πολλοί από εμάς γνωρίζουμε, υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες του σύμπαντος.Το έγγραφο δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2010 και αρχικά χαρακτηρίστηκε ως «εμπιστευτικό» σύμφωνα με το Wikileaks.

Το έγγραφο αναφέρει:
(C) Περίληψη: Σε μια πενιχρή συνεδρίαση, ο δήμαρχος Dushanbe Mahmadsaid Ubaidulloev δήλωσε ότι οι επερχόμενες εκλογές θα είναι ελεύθερες και δίκαιες, ότι οι συνεισφορές στο φράγμα Roghun ήταν εθελοντικές και ότι οι απώλειες που υπέστησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στο Αφγανιστάν έγιναν αισθητές.

Υποστήριξε την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες, προειδοποιώντας ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην επίλυση των προβλημάτων μας στη Γη.

Ο δήμαρχος είχε συνάντηση με μια μακρά συζήτηση για το Αφγανιστάν, ευχαριστώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες για τις συμβολές και τις θυσίες του και λέγοντας ότι οι δραστηριότητες των ΗΠΑ υπήρξαν πολύ σημαντικές "καθώς μπαίνουμε στην τρίτη χιλιετία και τον 21ο αιώνα."

Ο Ubaidulloev είπε για μια αίσθηση εθνικής ταυτότητας μεταξύ των εθνικά ανόμοιων ομάδων και είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ένα παράδειγμα γι 'αυτό. Σημείωσε ότι "ο πόλεμος είναι πολύ επικίνδυνος" , "γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, αλλά πρέπει πρώτα να κάνουμε ειρήνη".

Αρχική πηγή:ancient-code.com Απόδοση :kavalarissa.eu

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το WikiLeaks αναφέρει για εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: