27 Μαρ 2018

Πάτρα: Ένοχοι κρίθηκαν η παπαδιά και ο εραστής της - Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό ομόφωνα

Πάτρα: Ένοχοι κρίθηκαν η παπαδιά και ο εραστής της - Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό ομόφωνα

Αναβίωσε σήμερα η δολοφονία του 52χρονου ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών.

Στο εδώλιο έκατσε ο άνδρας που πάτησε τη σκανδάλη και αφαίρεσε τη ζωή του ιερέα και η παπαδιά, οι οποίοι τον Ιούνιο του 2013 καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για φυσική και ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σήμερα κρίθηκαν και πάλι ένοχοι χωρίς ελαφρυντικό μειωμένου καταλογισμού. Η απόφαση είναι ομόφωνη και πάλι, με ισόβια και για τους δύο χωρίς ελαφρυντικό

Τι κατέθεσαν οι κατηγορούμενοι: Ο δράστης ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Συνεχώς μου έλεγε ότι ο παπάς την χτυπούσε και ότι έπρεπε να βγει από τη μέση για να μη της φάει την περιουσία. Μου έλεγε ότι δε νοιαζόμουν για εκείνη, ότι δε τη βοηθούσα και ότι δεν αγαπάω. Το να τον σκοτώσω θα ήταν η απόδειξη της αγάπης μου"

Η παπαδιά είπε στο δικαστήριο: "Στον κατηγορούμενο δεν είχα πει τίποτα για εμένα ούτε του ζήτησα κάτι. Με απειλούσε συνέχεια... ενώ εγώ του είχα πει ότι δεν πρόκειται να χωρίσω εκείνος επέμενε ότι θα έκανε κακό σε όλους".

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους τονίζοντας, πως η παπαδιά εκμεταλλευτηκε το πάθος του κατηγορούμενου και τον έπεισε να σκοτώσει τον ιερεα, ενώ συμπλήρωσε πως ο κατηγορουμενος δεν είναι τρελός αλλά έπασχε από ερωτική ασθένεια για την παπαδια.

Πηγή: tempo24

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πάτρα: Ένοχοι κρίθηκαν η παπαδιά και ο εραστής της - Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό ομόφωνα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: