26 Μαρ 2018

Τα νήπια που έκαναν ένα Χωριό να δακρύσει …

Τα νήπια που έκαναν ένα Χωριό να δακρύσει …

Τα βλέμματα των κατοίκων της Κρήνης ενός Χωριού των Τρικάλων , των γονιών και των παππούδων τους κέντρισαν για μια ακόμη χρονιά τα νήπια του οικισμού, που ήρθαν να τιμήσουν τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

Αφού τις προηγούμενες ημέρες τα νήπια, έμαθαν απο την δασκάλα τους για την ιστορία και τα κατορθώματα των προγόνων τους, τους αγώνες για ελευθερία μακριά από τη σκλαβιά των Τούρκων που διήρκησε 400 ολάκερα χρόνια, έσπευσαν να τους τιμήσουν τους Ήρωες με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Το πρωί της Κυριακής συνοδευόμενα από τη δασκάλα τους και τους γονείς τους, προσήλθαν στο Ναό του Αγίου Θεοδώρου, ενώ αργότερα κατέθεσαν στεφάνι και απήγγειλαν ποιήματα για τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

Στη συνέχεια τα νήπια παρέλασαν στο κέντρο του χωριού με την δασκάλα τους , αποσπώντας ως επιβράβευση το θερμό χειροκρότημα των κατοίκων του χωριού της Κρήνης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τα νήπια που έκαναν ένα Χωριό να δακρύσει …
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: