15 Μαρ 2018

Σόνια Σαββίδη: Επιβιώσαμε από τις σφαγές των Τούρκων και νομίζετε πως θα μας διώξετε από την Ελλάδα;

Σόνια Σαββίδη: Επιβιώσαμε από τις σφαγές των Τούρκων και νομίζετε πως θα μας διώξετε από την Ελλάδα;

Το δικό της μήνυμα για τον «πόλεμο» που δέχεται η οικογένεια Σαββίδη από την Κυριακή το βράδυ, ύστερα από τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, έστειλε η Σόνια Σαββίδη.

Η ανιψιά του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως η οικογένειά της δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την επιχειρηματική δραστηριότητά της στην Ελλάδα, όσο κι αν το επιθυμούν κάποιοι αυτό.

«Επιζήσαμε από τις σφαγές των τούρκων. Επιβιώσαμε στη Σιβηρία της Γεωργίας. Κάποιοι νομίζουν ότι με αυτές τις επιθέσεις θα μας διώξουν. Ήρθαμε για να μείνουμε. Εδώ είναι η πατρίδα μας…», έγραψε η Σόνια Σαββίδη.

Σχόλιο ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: πράγματι οι σημιτο-κομμουνιστές (που παριστάνουν και τους Έλληνες στην Ελλάδα) κατάσφαζαν με τον Κεμάλ και με την βοηθεια Στάλιν, στην Γεωργία Αρμενία και στην ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου καυκάσιους - Πόντος Ουκρανία μεγάλος Λιμός της Ουκρανίας (1932-1933) ή Γολoντομόρ και κάψιμο της Σμύρνης, με το που πήραν την εξουσία με τον Κεμάλ που προμήθευε όπλα ο Στάλιν,όλα αυτα απο το θανάσιμο μίσος για καυκάσιους ανεξάρτητου χωράς καθώς οι ίδιοι ειναι σημιτικές φυλές ,η Γεωργία και Αρμενία ηταν όπως η Ελλάδα και ηταν υπό κατοχή μπολσεβίκων σχεδόν 100 χρονιά μετά το ξέσπασμα του εμφυλίου πολέμου των μπολσεβίκων και σφάξιμο καυκάσιων,οπως έκαναν και στην Ελλαδα!αυτοι οι κήρυκες τους ψεύδους και του μίσους εκτός την παραχάραξη της ιστορικής αληθείας έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα υπέρ τους,και στην ουσία αυτοί ειναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές, το 1991 η Γεωργία αποσχίσθηκε από την ΕΣΣΔ. Το Μάιο του 1917 πραγματοποιήθηκε στην Τιφλίδα η Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων της Υπερκαυκασίας, τέλος έχουν μια διάλεκτο κάτι σαν τα ποντιακά όπως και μουσική ακόμα στην Γεωργία που ειναι σαν την Ελλάδα :

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σόνια Σαββίδη: Επιβιώσαμε από τις σφαγές των Τούρκων και νομίζετε πως θα μας διώξετε από την Ελλάδα;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: